GizemDoan Bvbkcans ben 2 yıldır burdayım tam olarak bilmiyorum bu devlet hastaneleri hangileri iyi Burda Yeşilyurt hoşuma gitti oraya gitme demesi kafamı karıştırdı çok stresliyim 😥
Bvbkcans GizemDoan bende 4yıldır ama tepecik ve yeşilyurttansa ege sanki kulağa daha iyi geliyor ama devlet hastenesi işte bişey diyemiyorum bence bir ön araştırma yap
Bvbkcans GizemDoan evet canım ama benim bir arkadaşımıda doktoru tansiyondan dolayı tepeciğe yönlerdirdi ama orayı hiç beğenmediği için özel başka bir hastenede doğum yaptı ama senin durumunu bilemeyeceğim
GizemDoan Bvbkcans öZel bildiğim bir kaç tane var ama devletten şaşma diyorlar sağlık ocağına gittim hemşirede aynı şekil bosver özeli devlete git diyo ne yapcam bilmiyorum 23 günüm kaldı bu stresle erken doğurcam bugün düşünmekten araştırmaktan basım agrıdı 😥
GizemDoan Bvbkcans Ege de hep stajyerler varmış onlar gelip gidip bakıyormuş çevremde Ege iyi diyinde var kötü diyende tepecik içinde iyi diyende var kötü diyende
GizemDoan Bvbkcans Hüsnü Töre tansiyondan olmasa orda doğurmayı düşünüyordum çünkü en yakınım iki doğumunu orda yaptı çok memnundu rahattım oraya giderken 1 ay kala tansiyon çıktı İşte
Bvbkcans GizemDoan orda birde gülçin hanım var bazen tınaztepde bazen buca tıpta günleri var birde ona görünsene ben en son ona gittim birde onun fikrini al bakalım ne diyecek
GizemDoan Bvbkcans biliyorum onu bi defa gittim ona hamile değildim ama o zamanlar çok memnun kalmıştım Buca tıpta Doğum yok sanırım canım Tınaztepe güzel Doğum 3000 orda Bu hafta içinde ayarlıcam bir yer artık yoruldum çünkü ordan oraya gitmekten
Mhkose_35 GizemDoan bende normalde çiğli eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum bazı durumlarda doktorum tepeciğe yönlendiriyor geçenlerde ikili test yaptırmasanda şu tarihte tepeciğe git dedi bende yaptırmayacaktim doktorumun demesi üzerine gittim yine de muayene olmaya girdim doktorun yanına doktor ilgilenmedi bile yanındaki asistan ultrasonla bakmaya geldi ikili test için mi geldin dedi bende durumu anlattım Çiğli'den geldim doktorum yaptırmasan da git dedi dedim yaptırmayacaksan niye geldin diye beni azarladı elime ultrason sonucunu bile vermedi bir deftere ikili test yaptırmak istemiyorum gibi bir yazı yazdı imza attırdı çıkabilirsin dedi boş yere gittim o kadar ki ilgisizler ve gerçekten ortam hijyenik olarak iyi değil hep Suriyeli ve romanlar var
Umudum_1990 GizemDoan canim ben de bucaya basladim doktorumda husnu tore cok memmun kaldim benim hamileligim tup bebekle oldu egede yaptrdim cok memnun kaldim ama randevu sistemi polikilinik kisminda sikintili oldugu icin bucayi tercih ettim riskli gebelik gordukleri zaman ya tepecik yada egeye yonlendiroyorlar arkadasimda beyin kisti vardi bucaya devam edemdi tepecikte yaptirdi dogumunu cunku tam tesekkullu hastaneler husnu bey oyuzden yesilyurda gitme demistir tepecikte odalar 4 kisilik ama ege 2 kisilik daha rahat yani genede iyi arastir allah kucagimiza almayi nasip etsin cumlemizin
Birceayse Kesinlikle özele gitmeyin tepecikte cüneyt eftal taneri tavsiye ederim riskli durumuz varsa ege üniversitesinden sasmayin kadin dogum olarak cok iyiler hayatimi kurtardilar hayirli dogumlar..
Rukiyemus GizemDoan tek kelimeyle berbat bir hastane hiç gitme bence cigli araştırmaya gidebilirsin canim
Snmkrt01 GizemDoan sana çok uzak gelmezse urla doğum konusunda gayet iyi odaları da özel oda gibi doktorlarda öyle
Ikbalper GizemDoan tepecik hastanesine 1 kere gittim bir yakınım İçin . Gitmez olaydım canım, bir odanın içinde 4-5 kadın kucaklarında yenii doğurdukları bebekler, %90 ı Suriyeli. Doğum ekranında Türk ismi yazmıyor neredeyse 😱
Gizemdiyarilaslan GizemDoan Tepecik diyince bi tuhaf oluyorum çok kötü pis bi hastane hemşire önlükleri tuvaletlerin yerinde geziyor odalar kötü kalabalık romanlar Suriyeliler dolu hiç tekin değil insan uyurken tedirgin olur katliyam hastanesi diye adını değiştirsinler bence Ege üniversitesi çok temiz ve güzel bi hastane Doğumu bilmem ama araştır zaten hamilelikte sürekli araştırıyoruz bişeyleri tek bildiğim ilgili ve temiz