Pamuk34 Bernaaldeniz hemen emin oldunuz mu bana 4 ayri doktor Dedi ama yinede emin degilim burda degisenlerden sonra 😂 hayirli olsun 😍
Esuyum38 Cagla22 ikili testte tahmin yapmadı mı canım benim ki direk erkek dedi heralde gördü yani o yüzden emin oldum yoksa olmazdım 😂 yarın da kontrolüm var 17+1 deyiz şuan
Akman19 Bernaaldeniz banada 13 haftada kız gibi dedi sürekli erteliyordu doktorum söylemiyordu doktorumu değiştirdim 16+3 de erkek dedi değişimi kesin mi dedim değişmez dedi bakalım ne olacak
Cagla22 Esuyum38 ikili test sonucum Pazartesi çıkacak cnm artık ordan yapacağız tahmini . 50 altı erkek mi oluyordu
Bernaaldeniz Pamuk34 Haklısın ben erkek diye tahmin ettim ama kız çıktı doktor a da dedim kesin mi değişme ihtimali var mı diye gülerek oda %85 kız dedi😁😂
irem01 benim 16 haftada erkek dedi hatta pipisini gösterdi baya belliydi ama yine de kesin diyemem ayrıntılı ultrasonda kesinleşir dedi 19 haftada başka doktor kız görüyorum dedi bende anlamadım 😂😂
irem01 Aspenya44 en doğru sonucu detaylı ultrasonda alırız diye düşünüyorum o zamana kadar ne deseler inanmıyorum ben.