Herseyimiz Merhaba guzel anneler😍24+3uz bugun. Yarin kuzuma kontrolumuz var canlarim. Kizlar bebeyimin tekmelerini kasiklarimda hiss ediyorum.bazende incecik bi sekilde sizlama sekilinde bisey vuruyo.koludur sanirim😍ama gobeyimden cok yukari🙈midemin altindada bi sey harakat ediyo.qaz deyil sece biliyorum.bebeyimin kafasimidirmi bilemiyorum.ayrica tekmeleri cok guclu🤭incecik biseyde dirseklrri sanirim😊ama midemin altinda baya bisey terpeniyo.sizce yukarida ola bilirmi artik?kafasi falan ola bilirmi anneler.ilk gebeliyimde tbiraz tecrubesizim kusura bakmayin🙈
2kizannesi- Herseyimiz Bebek geziniyor valla kafasına göre 😂 Bi bakıyorum göğüslerimin tam alt kısmında sonra iniyor en aşağıya kasıklarıma 🤩 Çoğunlukla sağ tarafımda duruyor hep bazen de top gibi bir yere toplanıyor
ozlemky Herseyimiz bende çoğu zaman alt tarafımda hissediyorum kasıklarımın orda 😊 çok nadir yukarılara çıkıyor. Ama hala neresiyle vurdu ayırt edemiyorum 😄 sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 🙏🏻❤️
Sidelya Bazen çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda ama genelde göğüs altımda hissediyorum 24+5 iz bizde. Benimkiler ikiz o yüzden mi bu kadar yukardalar bilmiyorum. Biri zaten yan duruyo sürekli sağ böbrek tarafıma tekme yiyorum ondan 😅
Herseyimiz Sidelya Ay saglikla gelsimler insallah.ikizleri cok severim🙈her zaman ikiz bebeklerim olsun isdiyordum.🤪
OzgeDgnp Bugün 26 haftalık olduk 😇 kasıklarda göbrk civarı gögüs altı her yerde geziniyor benimki saglıkla zamanında gelsinler insallaah
Sidelya Herseyimiz amin inşallah 😌 ben de çok isterdim dilek kapılarım açıkken de dile getirdim sanırım Allah kabul etti çok şükür sağlıkla da doğarlar inşallah 🥰
Herseyimiz 2kizannesi- diyil iste canim Gosdermiyo😑😑😑😑😑yarin kontrolum var insallah gosderir.hep sirti ustu oluyo.gah kordon ayaklarina dolaniyo gah sirti 😑😑😑Herkesinki belli bizimki yok😔
Sidelya 2kizannesi- benim ikizlerim olacak inşallah biri 11. Haftada belli oldu kız 23+5 olduk diğeri hala belli değil gösterdiği halde hem kıza hem erkeğe benzetiyolar emin olamıyolar 🤷🏽♀️ Belli olmayınca olmuyo yani 😅
Sngl_mhmt Kolunu kafasını nası ayırt ediyorsun 😂 Benimkide kasıklarımda genelde oynuyor ama neresiyle vuruyor biliyorum 25 haftalık olduk