Esrabayrakdar Koku git hemen özelde kan ver cok yüksek meblalası yok diye biliyorum 30-50 arası bişeydi 2 saate cıkıo sonuç 😊 Bnm ikinci gebeliğimin testi böleydi 😊 hayırlı olur inşallah 🤗
Melbas Koku inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebişe hamilesindir. Benimde silik çıktı hatta bundan daha silik. Kan testi verdim öyle öğrenmiştim. Darısı başına inşaallahhh.
Gkhnm97 Koku hamilesin canm insallah saglikli gebelik olur rabbim bizlerede nasip etsin belirtin falan varmi
Koku sevgitekes gözün aydın canım❤️ Sence 5 gün beklememe gerek var mıdır bugün kan testi yaptırsam çıkmaz mı acaba ?
Nurtennnk Merhaba benm de boyle çıktı. Kullanım klavuzunda en fazla 2 3 damla idrar koyun dıyor ben 4 falan koydum. Cok farketmez dıye dusunuyorum bılgısı olan var mı
Dorukunannesi95 Koku hayir hic düşük degil canim hayirli ugurlu olsun insallahhhh folik asiti ihmal etmr bol su iç dinlen bolca ayrica az pismis yumurta et tavuktan kaçın lütfen 💙 aramiza hosgeldin💙💙💙🤗
Esrabayrakdar Koku hayır hiçde düşük değil ben 62lerde öğrendim ikinci gebeliğimi idrar testimde böle cıkmıştı tahminen 3-4haftalıktım doktordan sonra yaz muhakkak ama 1000üzeri olunca görülüomuş kese falan bana öle demişti
Deletedmom133 Koku hamileysen tutma ilk 3 ay ve son 3 ay sakıncalı canım hamilesin kan ver mutlaka sağlık ocağına ver 😀
Merve6475 Koku hayırlı olsun canım gözün aydın folik aside basla ve bencede oruç tutma insallah kat kat artar değerin :)
Mahbuss Koku hamilesin kuzum düşük değil bence benim ardasimda ilk 196yla öğrendi. sağ salim kucağına alırsın inşallah