Snvebn Merhaba arkadaşlar 19+4 olduk biz bende bitkinlik kalp atişi hizli carpıo böyle çok huysz olmşm sizdede ole miydi ???😔
Yusufunannesi_ Çarpıntı ve bitkinlik kansızlık ve Demir eksikliğine bağlı olabiliyor değerlerinize baktırdınız mı
Yusufunannesi_ Snvebn mutlaka baktır çünkü benim kansızlıktan dolayı çarpıntım halsizliğim baş dönmem oluyordu bayılacak gibi oluyordum sanki yer ayağımın altından kayıp gidiyor beyaz beyaz görüyordum
Cagla29930 Bizde 20 haftalık olduk deli gibi çarpıyor bazen kulaklarımda kalp atışımı duyabiliyorum en ufak bir işte sanki dünyanın işini yapmış gibi yoruluyorum benimkisi sanırım daha çok dinlenememekten evde 2 çocuk daha var nerde azıcık yatayımda uyuyayım diyecek zamanım yok zorlaya zorlaya iş yapıyorum 😩
Selinnnce Snvebn evet benimde uzandigimda carpinti oluyo sanki kalbim bogazimda atio gibi. Bide nefesi zor aliyorum seninde oylemi
Chan Snvebn Doktor değiştirmeni tavsiye ederim. Neredeyse beş aylık hamilesin ve kan idrar tahlili yaptırmamış, büyük ihmalkarlık.