Yoann Kızlar evet daha çok küçüğüz 8 haftalık ama bu teoriye göre tahmin edilebiliyormuş tahminlerinizi bekliyorum 🙈🙈 çok sabırsızım 😂 https://hizliresim.com/pbdP0q
[silindi] Yoann ben bişey okumuştum ramzi teorisi. Sağ tarafta kız sol tarafta erkek. Buna göre kıza benziyor. Dr. Ye plasenta ne tarafta diye sorun. Plasentada sağ taraftaysa kesin gibi koz diyorum. Kese içi sağ sol konum.
Deletedmom133 Yoann bence biraz sabır çünkü doğruluk payı o kadar az ki boşu boş una kafanda duygularından karışacak
Yoann [silindi] ay inşallah bakalım 15 gün sonra randevumuz var o zaman sorucam belki bi tahminde bile bulunabilir
Hzlhakko [silindi] Benim sağda başladı oradan yerleşti ama erkek alakası yokmuş bende çok okudum öyle şeyler ama doğru değilmiş
Deletedmom133 Yoann illaki insan merak ediyor zaman geçer inşallah geçmez diyordum ben bebek delisiyim ben bile zaman geçirdim şimdi son düzlükteyiö sağşıkla aıhhatle alırsın inşallah 🙏🏻🤣😘
Yoann Deletedmom133 amin tatlım sende sağlıkla kucağına al bebeğini darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻
[silindi] Hzlhakko sağda başlamak değil 7 haftalık usg görüntüsünde plasenta nerde ona bakılacak. Sağda koz solda erkek
Hzlhakko [silindi] bu doğru değil arkadasım öyle olsa doktorlar yazArlardı her yerde millette beklemezdi cinsiyet ne diye