Mihrimahirem Kızlar 28+6 günlük gebeyim inşaallah, zaten riskli bi gebelik geçiriyorum, dün sabah vaktinden bu yana idrarım koyu kırmızı gibi başına gelen var mı neden böyle olmuş olabilir? 2 gece önce 1 bardak havuç suyu içtim ondan mı dedim ama 1 bardağın etkisi kaç gün sürebilir?
Masalsmom Mihrimahirem Bol bol su iç canım. Ben ne yazıkki susamayan bi insanım resmen ve idrarım o renkte ama ne zaman bol su içsem normale dönüyor😂
laboratuvarbebegi1 Canım koyu idrar vücudun suyunun eksik olması düşüğüde etki ediyor demişti doktorum bol su içmelisin
Mihrimahirem laboratuvarbebegi1 günde en az 2 litre içen bi insanım zaten ama ilk defa oldu , az su içsem öncesinde de olurdu diye düşünüyorum
Kestanegulsah Bol bol su tüketmelisin canım aynısı banada oluyordu çok şükür düzeldi günde 3lt bulsun içtiğin su çünkü artık minnaklarımızda var yetersiz gelmesin🥰
Mihrimahirem Kestanegulsah inşaallah arttırayım zaten su takibi yapan bi insanım en az 2 litre, ama kırmızı olunca bi de öncesinde de hiç yoktu böyle bi şey
Kestanegulsah Mihrimahirem 1 gün takip et kendini eğer düzelme olmazsa bi doktora görün canım ozaman 👍🏻