ikinciprensimgeliyor Kizlar 33 haftalik olduk.3 gundur siddetli mide bulantim var.bu erken dogum belirtisi olabilir mi acaba ya?bulanti yasayan varmi
emel16 ikinciprensimgeliyor 34. Haftadayım canım bende baş dönmesi oluyor ilk zamanlarda solmadı şimdi oluyor, doktora da sormadım. Sen mide bulantını bir sor istersen
ceco ikinciprensimgeliyor benim de öyle ya dün akşam resmen yemek yiyemedim azıcık yedim böyle iştahsızlık da var hamileliğimin ilk başlarındaki gibi oldum😣😣😣 doktoruma soracağım
Mucizeemm ikinciprensimgeliyor 35+5 olduk mide bulantısı başta çok yaşamamama rağmen şimdi yaşıyorum canım
Glzekc ikinciprensimgeliyor bn doktora söylediğimde çocuk artık büyüdü ve mideni sıkıştırıyor demişti
ikinciprensimgeliyor ceco Ilk gunlerimde bile boyle olmadim.dun siddetli bulaninca tansiyon olcturdum once 14-10 cikti sonra dusurduler.bu haftalarda aslinda tansiyon takibi yapmamiz gerek
ikinciprensimgeliyor Deryarslan Yaa demek bu haftalarda oluyor genelde.doktoruma sorucam kontrolum pazartesi
Eylem2019 Dogum tarihiniz bellimi bize 15 hazirana gun verdi doktorumuz 39 .haftada aliriz dedi bu 2. Gebeligim cok beklemiyorlar
ikinciprensimgeliyor Eylem2019 benim normalde 30 haziran sat a gre.ama doktor 20 hazirana gun verdi cnm
Rhk0158 34+5 olduk bende salçalı bi yemek yiyim hemen kusuyorum makarna pilavla duruyorum multivitamin veya calsiyum içincede kusuyorum açken rahatım. ☹️🥺
ikinciprensimgeliyor Mucizeemm valla bende bu hamileligimde basta hic yasamadim canim ama bu ara fena hele sabahlari
Elifdeniz95 ikinciprensimgeliyor benım bildigim hamileligin sonlarında olabiliyormuş Can'ım bende hamileliğim boyunca hic skntı yasamadım suan 34+2 yim arada banada oluyo bazen
Mbs Bnde 32 haftaligim hic daha mide bulanti si falan yasamadim sadece ayaklarim cok agriyor ve kramp cok giriyor🤦🏻♀️
Uzay Mbs kramp için sut ve süt urunleri tuletmen gerekiyor birde içebilirsen kefir onda kalsiyum orani daha yuksek benim de 3 kere kramp.agrim oldu bole gecirdim birde takviye magnezyum aliyorum yoksa çok feci bor agri yaaa