Minnosdefne Denizgiller dünya hastanesinde 50 tl gibi bişeydi ama çok detaylı sayılmaz 10 15 dakikada bitirdiler ultrasonu. Ama zilan hastanesinde yüksel bey iyi bakıyırmuş diye duydum
TGK Denizgiller Denizgiller dünya hastanesinde özge Öztürk Diyarbakır’a yönlendirdi ama medikalde yaptırdık yarım saat baktı herşeyini söyledi Kemal bey doktorum
Prensssannesi Denizgiller Canim ben Zilan Hastanesinde baktirdim. 150 tl idi. Yüksel Işık da tedavi oluyorum. Yarım saate yakin baktı.
Denizgiller Minnosdefne tamam canım arıyorum telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz diyorlar süprizle de karşılaşmak istemiyorum yaşam hastanesine gidiyorum kontrollere ama çok memnun olduğum söylenemez
Minnosdefne Denizgiller anladım canım zilan da da 100 küsürlü bişeydi sanırım en son. Artmış olabilir ama
Denizgiller Bakalım artık başka şehirlerde 30 40 dakika sürüyormuş gerçi öyle bir beklentim zaten yok 😂
Ftsfrt Denizgiller benim ikiz olmama rağmen İzmir’deyim en fazla 20 dakika bakıldı beklenti yüksek ama maalesef o kadar bakmıyorlar bissürüde para verildiği halde🙄😁
Denizgiller Ftsfrt bir kaç kişiden 40 50 dk duyunca bende öyle sandım neyse artık canım gidecez birine :)
TGK Denizgiller normal muayene ücreti 100 tl verdi renkli ultrason fotoğrafı verdi 21. haftamda gittim
Prensssannesi Denizgiller Verdi canim. 22. Haftada gittim canim. 20. Ve 24. haftalar arasinda gidiliyor zaten. Ilgilendi uzun uzun bakti ve anlatti. Ben memnun kaldim.