Aybke6 Lavanta01 ben hep randevu ile gittim saattim gelince alıyor evet birsz kalabalık oluyor ama değer çünkü öbür doktorlar hiç ilgilenmiyor .ilk doğum yapılıyor ama risk yoksa erken doğum ve ya bebekte bi sıkıntı yoksa ilk doğumu yaptırıyorlar
Lavanta01 Aybke6 benim gittigim doktorda yani coskun ümitte randevuyla gitseniz bile asiri bekliyorsunuz, iceri giren cikanin haddi hesabi yok, ama rahime hocaya birgün randevu alip ben de gidecegim. Cok sagolun. Anneler gününüz kutlu olsun 🌸
Aybke6 Lavanta01 aynen haklısın çünkü acil de rastgeldim çoşkun hocaya sonuçta acil orası ama tüm normal hastaları acile gelmişti yani acil bişi olsa adam müdahale edemeyecek sancım var dı sırf sıradan önce girdim diye normal hastalardan bir sürü laf işittim inşallah tavsiye ederim gidin yani teşekkür ederim sizin de anneler gününüz kutlu olsun..❤😘
GizemBurak Melinayrana eger ozel dusunuyrsn cnm ozel bilgi hastanesi var batikentte doktr ebru hanim mukemml bi yer ssk ile anlasmasi var fiytlri uygun onuda gecdim mukemml bir hastane doktr ilgi alaka cok cok guzel
GizemBurak Melinayrana muayne ucreti 65 nst olursa 85 oluyr dogumda 3000 ben arayp bilgi aldm oyle gttm yarinda doguma gdcm canm
SARAMAZE19 En rezil hastane ennnn rezil eltim doğurdu hakaret mi dersin tehtitmi dersin kadın korkusundan sezeryan istedi sen doğuma G ec göstericem sana diyen ebe doğum hane de kanaması olup ta yere damlio die fırça atan temizlikçiler ve refakatçi kabul etmeyen hastane hemşire ilgileniomu hayir nasıl emzirmen gerektiğini bile gostermio afedersin ama köpekler bile daha iyi muamele gorur