Semaaonursnmz Dün 15 saatlik yoldan geldim kontröle gittim ne olur ne olmaz diye iyiki gitmişim bebeğimin kesesi küçülmüş büzülmüş progestan iğne ve fitil verdi 5 gün kullan dedi böyle olup da bebeğini sağsalim eline alan var mı 11 haftalığız
Meryu Semaaonursnmz 15 saatlik yolculuğu özel aracınızla mı yaptınız canım Dura dura mı geldiniz korktum bende çıkıcam da
Sahreyldrm Semaaonursnmz inşallah bı sıkıntı çıkmaz kuzum dikkat et ayaklarının altına yastık koy uzan igneni ilaçlarını kullan geçer Allah'ın izniyle
Semaaonursnmz Meryu yok otobüsle yaptım sakın yapma çok titreşime girdiğin için bebek direk hasar gmrüyormuş canım keşke beni uyarsalardı 😞
Semaaonursnmz Sahreyldrm amin inşallah bize çocuğunuz olmaz dediler bi umutla oldu kuzum hiç beklemediğim anda şimdi bu olunca tüm moralim alt üst oldu eskiden yazardım kendinizi üzmeyin moraliniz dinç olsun diye ama çok zormuş gerçekten 😞
Meryu Semaaonursnmz keşke doktoruna sorsaydın çünkü özel aracınla dura dura gideceksen izin veriyor doktor genelde
Sahreyldrm Semaaonursnmz olumsuz düşünme canım benim iğnenin çok faydası oluyor düzelir inşallah sen iyi düşünmeye çalış iyi olsun Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin
Semaaonursnmz Meryu ya sordum ama bana her mola yerinde in yürü dedi hiç bi şey olur gibi anlatmadı canım ya
Semaaonursnmz Meryu bol bol dua ediyorum canım sizde edin olur mu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağsalim eline aldırsın inşallah