merhuli Daha once hic vajinada sisme yaşayan var mı ?? Nasıl tedavi edildiniz ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Fdsa merhuli bende hep var kilo aldığımdan diye düşünüyordum ama doktora danışsam mı hamileliğimin 6. Ayından itibaren hep var dı bende
Fatmaklc66 merhuli benim yanma şikayetimde var doktora gıttım dun bunun ıcın ama ıdrar tahlılı verdım bakalım ne diyecek
merhuli Alt Dudak şişmesi ama normal belli olmuyor sadece afedersiniz tubalete egildiğimde kusura bakmayın biraz acık oldu
merhuli Catsmomy bende agrı falan yok sizde oldumu bu ara tahris oldu ondan olabılır diye dusundum bi onlem alıyormısunuz
Catsmomy merhuli her hangi bi önlem almadım iç çamaşırı değiştiyorum sürekli bi de bepanten sürüyorum minik minik dediğim gibi iniyor arada sisiyor 🤷🏼♀️
Fatmaklc66 Kbr070796 canım ilk baslarda sancın bel agrıların olur kanaman olmadıgı surece korkma allahım bebegını korusun
Rukiye2709 Kbr070796 canım geç kalma doktora git dün benimde ağrıyordu iç kanama var dedi düşük önleyici ilaç verdi yatıyorum mutlaka git
merhuli Catsmomy bende sirkeli suyla yıkamayı dusunuyorum olaki enfeksiyonları onlemek icin insallah iner niye oldugunu anlayamadım 🤷🏻♀️