Yenianne10 vallaha canım internette kadınlar kulübünde kendi kendine yenenler vardı onların yazdıklarını okudum kendimi topladım dedim ki neden olmasın benim ne farkım var diğer insanlardan 6 ay kaçtım bunu bir sorun olarak görüp sonra ilk olarak önemli olanın kadın olduğunu anlattım eşime aslında çoğu zaman kadın aklını boşaltmadıgı için böyle bir problem oluyor onu okuduk kendimi hiç kasmadım o an tamamen eşimle tüm birlikteliğimiz boyunca mutlu olduğum anları aklıma getirdim onun beni ne kadar sevdiğini bana asla zarar vermek istemeyeceğini onu ne kadar sevdiğimi ve birlikte atlatacağımızı düşündüm yaptığımı hiçbirşeyin canımı acıtmayacagını düşündüm derin bir nefes aldım kendimi kasmadan eşim o ara benimle konuşuyordu eskilerden güzel şeylerden konuşuyorduk bir baktım bak oldu işte dedi çok çok hafif hissetmiştim sızı o kadar mutlu oldum ki anlatamam o gün bir daha zaten güven geliyor insana tüm korku ilk gecede zarın açılmasının vermiş olduğu acıdan kaynaklı sonraki ilişkilerde de aynısı olacak diye kaçmamızdan oluyor ama o birkerelik bir acı hafif bir uyuşma geldi pıt diye birşey hisettim o an biraz canım yanmıştı hem rahat değildim hemde acısa bile cok normaldi aslında hiç olmayan yapmadıgın birşey oluyordu kızlığın açılıyordu o kadar acıması normal di ama işte insanın canı tatlı şimdi kendime gülüyorum ve utanıyorum kaçtıgım zamandan