Esenn1 Kızlar biraz geç bi saat oldu ama sabah detaylı ultrasonum var heyecandan uyuyamadım 😂🙈 bişeyi merak ediyorum detaylı ultrasonda alttan bakılıyor mu? Ben bu zamana kadar hiç alttan muayene olmadım alışık değilim eğer öyle bişey varsa bilerek gideyim ki orda şaşırmayayım 😬
Sheagle Esenn1 canım merhaba Detaylı ultrasonda vajinalde bakılıyor, bende 2 hafta sonra gideceğim. Giden tüm arkadaşlarım hep abdominal hem de vajinal bakıldı.
311658 Esenn1 alttan muaneyi bir sıkıntı olursa yaparlar normal olursa gerek yok .37 38 haftada Doğumun şekli belirlenmesi için bakılıyor o kadar ayrıntılı ultrAslan göbekten çocuğun herşeyi inceleniyor 25 30dk beyin damarı kalp damarı el ayak kulak parmaklar herşey bakılıp sayılıyor kalbi delik mi aynı zamanda sanada anlatıyorlar eğlenceli birşey 💞
Selvis Esenn1 Hayır canım. Organlarına bakıyor . Beyin boşluğu kalp bölümleri elleri parmakları falan filan
Leylak83 Valla servikal uzunluğu ölçmem gerek deyip ve başkada bebek ölçümleri için alttan da propla bakti
Bahar9189 Esenn1 Esenn1 Alttan bakma olmuyor normal ultrasyonla bakıldığı gibi bakılıyor tek fark uzun sürüyor ve bebeğin her ayrıntısına bakıyorlar ♥️🥰Çok heycanlı 🥰🤰🏻Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
Leylak83 Benim bebegim bir türlü hareket etmedi normalde 1 saat süren şey 4 saat sürdü bende belki doktor o yüzden alttan da bakti
Esenn1 Teşekkür ederim kızlar anladığım kadarıyla doktor bir sorun görürse alttan bakılıyor inşallah bir sorun çıkmaz 😊
Serraa05 Esenn1 alttan bakılmıyo.gercı ben girdiğime pişman olmustum daha farklı beklıyodum ama kendı doktorumda aynı şekılde ayrıntılı ıncelıyodu hep.cıktıktan sonra bı üzülmedm degıl yanı :))