FatmaAtess Ya kızlar ben bazı sebeplerden ötürü bir aydın kuaföre gitmiyorum şimdide bu halde gitmeye utanıyorum bi kerelik tüy dökücü krem kullansam bişey olur mu var mı kullananınız 🤔
Dyglila FatmaAtess jiletle tüy dökücü aynı zaten. Ama tüy dökücü kimyasal ona bulaşma jiletle al çıktığı zaman gidip kuaförde aldır canım.
Reykzy FatmaAtess kullanma canım özellikle genital bölgeye önerilmiyor gebeyken git agdaya bişey olmaz
Mavilianne FatmaAtess kimyasal olduğu için önerilmiyor canım. Eski bir kuaför çalışanı olarak yazıyorum git kuaföre onlar neler görüyor tahmin bile edemezsin 😇
FatmaAtess Baharkefsiz ya bende ilk zamanlar sordum normalde ağda yaptırıyorum zaten o zamanlar çok sık olmamak şartıyla kullan demişti ama ne bilim içim de hiç rahat değil açıkcası bir bilene daha danışayım dedim belki yapan vardır
Dyglila FatmaAtess aynanın karşısına geçip dene canım çok detaylı alma zaten gidene kadar alınabilcek kadar olmuş olur
FatmaAtess Mavilianne yaa 🙈çok utanıyorum işte normalde 20 günde bir giderken bile utana sıkıla gidiyordum şimdi hiç gidemem 🙄😊
Srfn11 FatmaAtess Onu kullanma bende gidemedgm zmnlarda jilet vurdum ne kdr olsa icinde oksidan var etkiler senide bebegide jilet vur kopukleyip kuzum
Mavilianne FatmaAtess utanma utanma bende artık kuaföre gideceğim kendim yapıyordum ama göbek büyüdü 😂 Bu çok normal bir durum gerçekten. İçin rahat olsun bu konu da 😌
FatmaAtess Mavilianne valla öyle güzel söylüyorsun ki o sedye ye yatınca bende sadece utanma kalıyo hatta orda kız bi sizi görüyorum burda bu kadar utanan sıkılan diye hep alay ediyo benimle🤣🤣🤣
Gulsen1989 30 yaşındayım hiç jilet kullanmadım korkuyorum bı taraflarımi keserim diye. Veet in depilasyon cihazıni almıştım onu kullanıyorum. Ucuzlarindan da alabilirsin ense tıraş makinesi diye geçiriyor. Ben hep makine ile kısaltıyorum böylece kimyasal bişey kullanmamış oluyorum birde şuan mantar var o yüzden ne kadar az kimyasal o kadar iyi
FatmaAtess Gulsen1989 geçmiş olsun canım ben bi kerelik derdime çare arıyorum çünkü normal de ağda yaptırıyorum 🙈makineyi alırsam kalır bi yerde bi daha ne zaman lazım olur kim bilir 🙄😊