Kbr1212 Kızlar Sakaryada özel hastanelerde ayrıntılı ultrason fiyatı nedir bilen yazabilir mı? Ya da devlette sıra almam mümkün mü acaba 21. Haftamdayim şuan
Dilek54 Kbr1212 konakta sormuştum canm ben 350 Tl demişti öyle hatırlıyorum yine sorman lazım fiyatlar değişiyor
Kbr1212 Dilek54 hmm 350 yine uygun gibi geldi ama değer mi bilmiyorum daha önce renkli ultrason çektirdim onda da baktılar ama ayrıntılı daha farklı oluyo dediler emin olamadım 🤫
Snmissi Bende bugün 2 de beyhekimde gireceğim detaylı ultrasona telefonda fiyat bilgisi vermediler gittiğimizde öğreneceğiz artık fiyatını
Kbr1212 Snmissi hadi hayırlı sonuçlar alın inşallah 🤗 yarın fiyatı öğrenince yazabilir misiniz acaba bende beyhekime gidiyorum ama ultrasonu sormadım orada
SelimsMom Devlet için çok geç kalmışsın sıra bulman mümkün değil zaten tavsiye etmem. Herkes devletteki yahya beyin en iyisi olduğunu söylediğin için özelde yaptırmadim ama pişman oldum. 1,5 dakika baktı. Kocaman rapor verdi o kadar sürede tüm organlarina bakabilmesi pek mümkün gelmedi :/
Kbr1212 SelimsMom ya söylenildiği kadar pahalı değilmiş aslında bana da herkes özeller çok pahalı devlette yaptır dediği için gözüm korkmuştu. Çok teşekkür ederimm
Kbr1212 SelimsMom hadi ya zaten bazen sonuçlar da cikmiyomus boşuna yaptıranlar da oluyomus bu nasıl sorumsuzluksa