Rukiye2709 Kızlar bugün ara ara karnımda ağrı vardı dayanılmayacak gibi değildi ama sancı gibi girip çıkıyordu akşam doktora gittik karın içinde kanama gözüküyor dedi moralim çok bozuk dua edin .istemiyorum ama ağlamaktan kendimi alamıyorum çok korkuyorum her şey allah tan biliyorum ama lütfen dua edin rabbim nerde varsa bizede Şafi ismiyle şifa versin . Lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilemeyiz . Allah’a emanet olun
Hmyro123 Rukiye2709 ALLAH ŞİFA versin inşallah kötü birşey olmaz bu mübarek günlerde hayırlı iyi haberler alırsın inşallah 🙏
Srfn11 Rukiye2709 Allh su munarek gunlerde sana bebegine bol sifalar versin kuzum cok strese baglayip aglayipta bebegide uzme guclu olmalisin sen annesin inslh saglikla bebisini kucagina alicaksin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tbusraaa Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim bu mübarek günlerde kötü şeylerden korusun hepimizi. Allah’ın izini ile hiçbir şey olmaz. Geçmiş olsun canım.
yagmurtpl Rukiye2709 inşallah iyi olursunuz canım moralini yüksek tut her şeyin Bi caresi var artık inşallah düzelir sağlığınıza kavuşursunuz 🙏❤️