cicoz 12 haftalik gebelikte bogaz enfeksiyonu yasiyorum dolayisiyla gargara pastil vs cozum olmadi bende etken maddesi penisiline en yatkin gida olarak Ham Propolis aldim gunde 20 diyo ama 10 damla kullaniyordum fakat bi baslikta hamilelikte zararli diye okudum.. Doktoru aricam fakat sizinde basiniza geldi veya duydunuz mu?
Happmom cicoz yok cnm duymadım inşallah zararlı değildir ki zararlı olacağını da sanmam postun üstte kalsın inşallah bi bilen vardır Allah sağlıcakla yavrunu da kucağına almayı nasip etsin
cicoz Happmom zencefil zerdeçal karabiber bal bunlari 4 gundur yapiyorum her gun uc dort kasik seklinde ama sisince antibiyotiksiz gecmiyo :(
cicoz Yasemincifci gunde kac damla kullaniyosunuz.. ve normal ne yeniyo ne yutuluyo muz veya baska meyvenin ustune damlatarak anca oyle yutabiliyorum cok farkli tadi var siz nasil kullaniyosunuz
SelinSeliin Ben hamile kalmandan önce poleni her sabah tüketiyodum hamile kaldığımda sormuştum doktora o da ileri ki aylarda içebilirsin demişti ama kaçıncı Aydan sonra onunla ilgili bişey demedi bence doktoruna bi danış ondan sonra iç