nurcakir58 Kontrol altındayım suyum çok az riskliyim ilk bebeğim erkek böbrekler aşırı büyümüş normal olmaz diyor sezeryanla alicak capada mecbur isallah bebeğim yaşar çok doktora gittim hep yaşamaz aldır dedi umudumu kaybetmedim rabbim bilir dua edin Ramazan ayjndayiz
uhuddd nurcakir58 benimde bebegimin böbreklerinde genişleme var ama benden kaynaklanan bi durum benşmde bir böbregimde genişleme oldu hamilelikte mesela sizin böbrek boyutunuz kaç diyor doktor. Rabbşm yardımcınıZ olsun duamdasınız.
Elvn nurcakir58 Rabbim bilir canm sen kalbini ferah tut cani veren Allah onlar sadece tahmin edeblir Rabbimin mucizeleri ne kadar buyuktur 🙏Allah sana da bi mucize yasatsn
nurcakir58 uhuddd önümüzdeki hafta olcucek baya büyümüş bebeğin böbrekleri de sorun var bende yok Yasamaz umuduyla bakıyorlar doğduğunda bilmiyorum ne olcak açıkçası normaldi şimdi sezeryanla ancak alınır denildi
uhuddd nurcakir58 Rabbim yardımcınız olsun inşaallah hiç bir sıkıntı olmadan bebegini kucagına alırsın
Seymakayaoglu @nurcakir58 35 haftadasin haftayada gün alirsan haftan iyi canm korkmada allah saglikla kucagina almak nasip etsin hersey allahtan ikinede aldirmadin nur topu gubi bir bebisin olur 🤗🤗
Sinembuse Hiç üzülme canim 35 haftalık bebek zaten herşeyi tamamlanmış allah büyük allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin kendine bebeğine stres yapma hiç.