Minicikkiz Kızlar bende aranıza yeni katıldım. 10 aylık evligim. Son üç aydır bebek istiyodum hep günlerim geçiyordu test yapiyodum olmuyordu okadar artık kafama takmıştım ki artık olmuyo diye randevu almıştım doktora. hastaneye gideceğime birgün kala. Migdem bulanmisti. Nolur nolmaz diye test yapayım dedim. Test yaptım çift çizgi 😊👶 ama o duyguyu anlatamam size nasıl ağlıyorum sevinçten gözlerimin sulukugundan etrafı goremiyodum. Sonra gözlerimi sildim işten erken ciktim. Eşim işten gelmis uyuyodu. Okadar heycanliydimki nasıl eşime soylucem diye içim kıpır kipirdi . O arada eve giderken kutu ve bebek ayakkabısı aldım.😂😍 Eve geldim suslendim eşimi uyandırdım hadi aşkım dışarı çıkalım dedim. Esimde hazırlandı kafeye gittik heycandan napcagimi sasiriyodum. Neyse biraz oturduktan sonra lavoboya gidiyorum dedim ve garsona telefonumu verdim video çeksin diye. Kutuyu eşime verdim açar açmaz şok oldu 😂👶 ve ağladı. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu. Akşam eve geldikten sonra gece 2 de kanamam oldu bardak kadar hemen acile gittik. Nasıl agliyorum bebeğim duscek diye ama çok şükür dusmemis. Doktor vitamin ve düşük ilacı verdi. 5 haftalık hamileymisim. Şuan çok iyim insallh bebeğim tutunur düşmez insallh 😊🙏 bana dua edin olurmu çok korkuyorum bebeğim düşer diye. İsim de ağır. Öyle işte buda benim hikayem ...
Minicikkiz Kbregt amin inşallah canım şu mübarek günlerde rabbim tüm isteğen herkese nasip etsin 😘🙏 bende duygulalim birinin bı hikayesini okusam hemen ağlarım
ozgeyigit Hoş geldin aramıza balım. ♥️ Okuyarak duygusallastım ben de rabbim sana yavrunu bağışlasın emi😇☺️ Sen içini ferah tut.
Minicikkiz ozgeyigit hoşbuldum . Amin canım çok teşekkür ederim 😊🙏 Allah'ın izniyle insallh bebeğimi kucağıma alırım
[silindi] Annesi sen güçlü ol ki bebişte güçlü olsun ☺️ Ne güzel inşallah dogum hikayeni de yazmak nasip olur 🙏🏻💕
Minicikkiz [silindi] amin canım çok teşekkür ediyorum. İnsallh güçlü olmaya çalışıyorum. Rabbim hepimize bebeğimizi kucagimiza almayı nasip etsin