• Sağlık
  • Bebeklerde irkilme ! Acil yardım hanımlar..

Kızlar oğlum 13 aylık bugün sabahtan beridir doğru düzgün uyumadı normalde uykusu çok iyidir. Düzensizliği hiç olmadı ama uyutuyorum 5 dakika sonra sıçrayarak gözlerini açıyor ağlıyor bu durum devamlı böyle sizce ciddi bi durum mu ? Sanırım dişte çıkarıyoruz ateşi de var biraz anlamadım 😔
    Hazalersin rüya görmeye başlamış olabilir büyüme atakları olabilir burnu tıkalı olabilir genelde sıçramalar büyüme atakların da oluyor ama ateşi de var demişsiniz enfeksiyon varsa zaten huzursuz olurlar
      Elif7781 nedendir bilmiyorum ama 10 dakikadır ayağımda 10 kere falan uyanmıştır burun tıkanıklığı olduğunu düşünmüyorum canım nefes alış verişi normal
        Hazalersin burnunun tıkalı olduğunu anlaman icin emzirmen lazim geniz akıntısı da olabiliyor oda yapıyor ama bence büyüme atagi benim oğlumu bu sıçramalar yüzünden nörolaga bile götürmüştüm bi cok sebebi olur demişti bebekler rüya görmeye başladığın da da oluyor kötü bisey değildir insallah üzme kendini
          Hazalersin atak haftasinda olabilir. Dis cikardigi icin olabilir. Ama buyuk ihtimal ruya goruyor kabus falan. Benim bebegim bile 4 aylik bazen aglayarak uyaniyor kabus goruyor. Bol bol dua oku misil mışıl uyir ben oyle yapiyorum
            Hazalersin hadi ya Keske devam etseydin canim emzirmeye ☺️ Neyse dediğim gibi bu sıçramalar gerilmeler ani ağlama krizleri bütün bebeklerde oluyor sen gazına burnuna masajını vs yap bide öyle uyut