Esragurbuz Selamun aleyküm... İkiz anneleri bizde burda toplanalım bari.. ikiz gebelikle ilgili bir konu göremedim.. 28 haftalik olduk biz Dogum yapmis ikiz annelerinin tecrubelerini merak ediyorum sormak istedigim sorularim var... Bilgilendirirseniz sevinirim 😊
Hulyalp Esragurbuz Aleykum selam... Bende 28+7 ikiz annesiyim. Dun aksamdan beri hastanedeyim ilaclar serumlar igneler duruyoruz.
Tgcmrt Esragurbuz Aleyküm selam canım 20 haftalık oldu benim kızçelerde bu ara kasık ağrım oluyo inşallah vaktinde sağlıkla gelir hepimizin bebişleri 🤲🏻🤲🏻
Canan45 Canım benim bende ikiz gebesiyim 10 haftalıkız benim kanamam geldi az bişey gittim bebeklerim gayet iyi gittik tekrar baktık kalp atışları gelişimleri iyi dedi doktor ikiz gebelerde olabilir rahim iki kese olduğu için zorlanıyor dedi böyle başına gelen varmı acaba içim rahat ama düşünmeden edemiyorum
Esragurbuz Canan45 ilk gebeliginse olabilir.. rahim esnek degil daha. Rabbim saglik sifa versin canim
Esragurbuz Tgcmrt bendede kasik agrisi oluyor.. ayni dogum sancisi hic fark yok .. yatiyorum öyle geciyor allah yardimcimiz olsun