Birprensesinannesii Kızlar bebeğimin kafası asagidaymis karnimda zaten aşağıda duruyor 1 saattir rahmime vuruyor sanki çıkacak gibi oluyor belimede ağrı girdi doktora gitmeli miyim
Alihaktaninannesi Birprensesinannesii yat dinlen kuzum benimde bebeğim doğum pozisyonunu çabuk aldı şuan 27 haftalık arada benimde rahmime vuruyo kafanda piskolojik olarak şartlama ama içinin rahat etmesini istiyorsan bı baktır
Mavimavi Birprensesinannesii kuzum bence git baksinlar insallah bi sikinti yoktur ayni haftalardayiz bazen bende hissediyorum gerginlik filan yasadinmi oyuzden de olabilir ama sen git enazinda icimiz rahatlar
Omrnhatunu Birprensesinannesii bnmde öyle bide bende rahim ağzı kısalığı yumuşaması var 1cm açıklık bnde 25+4 haftalığım sanki bebek çıkcak gbi benmde
Birprensesinannesii Alihaktaninannesi korktum birden o yüzden gece bişe olursa giderim artık uzandım şimdi :(
seymaaygunsafca Benimde öyleydi bel agrisi ile basladi sonra kanama olunca doktora gttim 1gün yttm smdi kesldi kanama popo altina bir yastik koyup ayaklarini duvara dogru koy yat dik koy o sekilde hem brzda olsa agrilar azaliyor ama yine de doktora görun