ikiKizAnnesi_ Alessia hmm güzell italyan bebeği olucak desene 😍 ne mutlu size Almanya’da bilmiyorum böyle testler varmıı hiç duymadım
DnzNhr ikiKizAnnesi_ valla benimde kızım var gönlümden erkek geçiyor ama bizimde babamız kız olsun diyor 🤣 sanırım ilerde everecek ya masraftan korkuyor😂😂😂
ikiKizAnnesi_ DnzNhr hahha😂 olurmu olur 😂😂😂 yok canım yaa ilk başta eşim kız hiç istemezdi sevinmedi bile takiiii kızım dünyaya gelince şimdi ne olursa diyor ama bi tarafı da oğlan 😑
ikiKizAnnesi_ Sefaa Aslında ben daha hiç sormadım cinsiyeti nedir diye çünkü daha kalbini dinlemedim, sadece 10 haftalıken ayaklarını oynatii kesinlikle yarın soracam bakalım 🙄❤️
ikiKizAnnesi_ Alessia Çok güzel isim👏 Benim kızımın ismi Güneş 🌞 ikinci bebeğim kız olursa Alya koymak istiyorum😬
drytcvkarsln ikiKizAnnesi_ erken degıl aslında 6 +2 de kalp atısını duymustuk senin doktor gec kalmıs ama yurt dışı degıl demı
Alessia ikiKizAnnesi_ sızınkıde masallah cok guzelmıs adıyla yaşadın inşallah ıkıncıyı dusunuyormusunuz sımdıden😱😱😱
Bedussss ikiKizAnnesi_ 7 haftada kalp atışını dinledim senin doktor hangi çağın ultrasonunu kullanıyor 🥺
ikiKizAnnesi_ Bedussss çağın ultrason derke anlamadım canım ama burda ayıptır söylemesi alt taraftan bakıyorlar daha yükardan bakmadı