Hazaldalilar Sürekli idrara cıkıyorum bebegm secde pozisyonunda sürekli tuvalete çıkmaktan genitalimde mantar oluştu sanırım pütür pütür dışı daha önce travacort falan kullandım hamilelikte kullanılabiliyor mu
Pamukgirl Hazaldalilar ben onu hamile kalmadan önce kullanmıştım mantara iyi geliyor ama doktora danış ilk önce tabi
Hazaldalilar Pamukgirl daha geçen hafta gittim doktora randevum 1 ay sonra 🥺 evde var sürsem mi dedm ama belki kullanan vardır diye olmazsa yarin hastaneyi arayacağım acıyor cübkü
Pamukgirl Hazaldalilar içinde kağıdı falan duruyor mu okusaydın belki gebeler kullanabilir veya kullanamaz yazar
Hazaldalilar Pamukgirl kağıdı durmuyor canm internette de her hangi birşey görmedim ama zararı olacağını sanmıyorum fitil kullanıyorum çünkü kremden daha beter kuruluktan dolayı yaralar oluştu🥺
Elif160 Hazaldalilar ben funjoid die bi krem kullandm sirkeli suda kullanyorm kac tane fitilde kullandm gitmio o kabarcıklar kasıntı tek gitti ya
Hazaldalilar Elif160 bi bitmedi evlenmeden önce de sürekli genitalimde kuruluk olurdu Allah şifa versin hepimize insallah bir an önce gerçekten çok zor insanı mahvediyor
Elif160 Hazaldalilar ya bende fitil de işe yaramadı dahada kaşıntı yaptı. Artk Allah kurtarsn diyim cnkü ben bi aydr iyileşemedim
Annesezer Hazaldalilar ben kullandım canım 7 aylık hamileyken. Doktorum 1 hafta kullan dedi öylede yaptım. Hatta yine mantar oldu şimdi tekrar verdi 🤷♀️ bu arada bu haftalarda doğumum bekleniyor. Ama kesinlikle doktorunla birlikte hareket etmelisin
Hazaldalilar Annesezer doktora gitmeme henüz 15-20 gün var çok acıyordu o yüzden biraz yumuşaması icin sürdüm 1 kere mecbur kaldım çünkü kurulukta var mahvolmuş durumdayım gittiğimde soracağım insallah
AzraCaglar Hazaldalilar Canım aynı durum bendede var. Doktoruna başvur sana doktrun ilaç yazsın yada ilaç ismi söylesin. Bana 2 tane ilaç vermişti. Travacort evde vardı ama onu kullanma dedi
Aby34 Benim de evde travazol krem vardı doktor kullanma Ararlı demişti mantar için donaxcyl tablet fitil vermişti 1 hafta kullandım ama kaşıntı azaldı ama akıntılar sürekli devam ediyor :(