Ozdmr Hayırlı akşamlar cümleten 10 haftalık hamileyim bugün kanamam ve renk değişimi yaşadım doktoruma gittim progestan verdi ve ben nasıl kullanıldığını anlatırken cok dinliyemedim düşük için vajinadan mı yoksa ağızdan mı alınacak? Eczacı bana agızdan alınabilir dedi siz böyle bi durum yaşadınız mı yaşadıysanız kullanım nasıl oldu? :/
Mutlu_E Ozdmr ben ağızdan aldım aşırı baş dönmesi yaptı, vajinal yoldan kullanıyorum fitil gibi aynı yani canım
2cocuk2kopek Ozdmr kuzum eger enfeksiyonun yoksa fitil seklinde vajinadan daha etkili oluyor ama eger enfeksiyonun akintin varsa normal agizdan hap olarak kullaniyorsun. O haftalarda halsizlik bas donmesi yapabilir
Senemunlu Ozdmr doktor banada verdi agizdan alindiginda cok yan etkisi oldugunu ama vajinadan hem etkili hemde yan etkisi olmadigni soledi. Ben vajina kullandm ondan
Koskersultan Ozdmr canımm şuan aynı durumu bende yasıyorum peogestan verdi bugün eczaneden alırken nasıl kullancam dedim doktorunuz nasıl dediyse dedi agızdan kullanıldığında asırı uyku hali ve bas dönmesi yapıyormuş bende ikilemdeyim ilk gebeliğin düşük oldu o yüzden bu ilacı verdi ama yarın doktora sorucam ne şekilde kullanmam gerektiğini sana da yazarım
Sinembuse Kanaman varsa vajinadan al daha etkili ben 34 haftaya kadar hep öyle kullandım ağızdan baş dönmesi ve bulantı yapıyor dayanilcak gibi değil.
Sinembuse Sinembuse evet ilaç dışarı çıkıyor h.olsun canim gece yatarken kullanman senin için daha iyi olur .
Ozdmr Koskersultan Allah herkesin bebegini saglıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizlerede bende yarın arıyacaktım bugün kullanım için sormuştum
Busrakrkmz28 Ozdmr Ben iki ay kullandım doktor vajinadan dedi bana yan etkisi çok diye ama ben agızdan aldım çokta yan etki yapmadı bana
2cocuk2kopek Ozdmr o zaman vajinal alma sakin tehlikeli bende hamileligimin basindan beri kullaniyorum . Bendede mantar var o yuzden agiz dan kullaniyorum 35 haftaligim . Cok sukur ben cuma gunu birakiyorum ilaci
kubraa_klc Ozdmr canım bnde 9 haftalığım şuan kullanıyorum agız yoluyla baş dönmesi sersemlik yapıyo ve benim doktorun vajinal yoldan 4 kat dha etkili oldugunu söyledi ben vajinal kullanıyorum ve lekelenme falan kalmadı şükür
Nerminnnn Ozdmr canım ben kullandım ağızdan aldım zehirlendim çok kötü oldum meğer vajinadan alınıyor Muş etkisini hemen gorurursun vajinadan al beyaz akıntı olur mantar mi deme ilacın fazlasını atıyor dışarı. Geçmiş olsun çok. Dikkat et yat dinlen ayaklarını uzat gerekirse işi eşin yardımcı olsun
Evinttnc Ozdmr bende kullAnıyorum canım ağızdan aldım çok kötü etkiledi beni vaginal yoluyla alıyorum