Lindam Arkadaşlar merahaba ; ben beş haftalık hamileyim mide bulantısı vs hiçbir hamilelik belirtim Yok henüz ama aşırı derecede karnımda gaz sancısı gibi sancı var beni çok rahatsız ediyor. Bu problemi yaşayan yada çözümünü bilenler var mı acaba
Hll Lindam 6.haftada başlıyor bulantılar. Evet o gaz sancılarını bende cekiyorum. Şuan 12.haftama girdm hala var malesef. Sık idrar ve gaz😏
Dendenanne Lindam Tebrikler😌 yemeklerinize az az kimyon serpin bir de laktozsuz süt rahatlatıyor bana çok iyi gelmişti. Sol tarafa yatmak da sancılara iyi geliyor
BusraDeniz124 5 haftalikken ogrenmistim bebisimi tek bir mide bulantisi felan yoktu sadece gaz sancim vardi. Simdi 8 haftaligiz dunden itibaren asiri mide bulantim varr :))
annevebebek17 Lindam ah ahh benim 7 inci haftamda bir basladi mahvoldum allah herkesi güzel bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallah cok zor cook 😞
Erebalen Ben de 5+5 haftaligim bende hafif hafif bulantı basladi cuma günü Allah in izniyle bebeği gorecez yalnız bu aksam çok şiddetli bel ağrım var
Hll Lindam inşallah olmaz. Ben ilk gebeligimde bulanti yaşamadm ama bunda tamda denildigi gibi 6.haftada başladı😒yemek bile yapamıyordum evde simdi biraz daha iyiyim. Sayılı gün diyip sabrediyorum bakalım☺️