Burcak61 Trabzon aynen 37+0 da en geç gerçekleşecek dedi doktorum umarım doğduğunda küvöz de kalmak zorunda kalmaz
Trabzon Zelnuray boşver yasakladiysa yapma. Her gün aynı işler yapıyosun aynı oluyo yat dinlen boşver
Selin4335 Smhtlha sizinle aynı durumdayım özellikle bebek gerildikçe vajinada batma ağrı hissi oluyor doktora soramadım bende karışıklığa geldi 36+5teyim ben de 38de tekrar çağırdı hayırlı bakalım karnım taş gibi
deletedmom832 Trabzon benim bebekte asagıda eşide asagıda doktor 24. Haftadan sonra yukarı çıkar dedi ama bakalım önümüzdeki hafta kontrolüm bakıcaZ ne olmuş diye 🤷🏻♀️
Trabzon deletedmom832 inslalah çıkar canım. Ama öyle tehlike li bir durum yoksa dursun assagida sorun yok tehlike yaratmasın yeter 🙏
deletedmom832 Trabzon doğum kanalını kapatıyor sezeryana tesvik ediyormus eşinin aşagıda olması başka kötü yanı yokmuş merak etme bebeğin asagıda olması riskli oluyor erken dogum riski taşıyor hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏🏻
Burcak61 Trabzon geçer geçer bende öyle diyordum şimdi de son haftalar hazırlık derken geçiveriyor hiç iş yapmayın dinlenin hep yatar vaziyette dinlenin bol su imşallah çıkar
OzgeSrc benimde ayni sekilde 19 hafta olduk hala aşagıda doktorum zamanla cikar suan kucuk buyudukce cikacaktir dedi ama bakalim hayirlisi. Boyle olunca biraz daha dikkat etmek zorunda kaliyoruz cnku benim kanamalarimda oldu bu sebepten