Seymaanne Hamilelikte diş tedavisisakıncalı mi? Hamile kalmadan önce tedavim vardı çürükler için ama hamile kalınca bıraktım gitmedim. Şimdi ağrılar oluyor. Gitsem dolgu vs. Yaparlar mı.
SibelAlp7 Seymaanne Doktor ilk 3 ay izin vermiyor.Siz yinede doktorunuza sorun bana 3 Aydan sonra gidebilirsin dedi.
MosKaz Seymaanne 18 haftadan sonra yaptıra bilirsiniz, çünkü yaptırmasanız dığurduktan sonra dişler boş olur ve hemen ağrımaya başlar. O yüzden annelerimiz doğurduktan sonra ağızların her zamn bağlı tutarlardı
Ayenokak Seymaanne ben geçen hafta 20 lik dişimden bir operasyon geçirdim bayada ağır oldu dikişlerim var ilk 3 aydan sonra doktorlar izin veriyor 6. Aya kadar ama siz yinede doktorunuza danışın
SevgiSungur Bende 20 lik dişimi çektirdim dün dikişlerim var ağrısı çok Zor sıvı besleniyorsun bir hafta kadar ama bi sakıncası yön ben doktoruma sorarak çektirdim
Ayenokak SevgiSungur benim baya yarıldı dile ulaşmak için doktor ne kadar durursa okadar iyi dedi enfeksiyon kapmaması için aldırdım çok şükür iyiyim şimdi😀
alaBkmaz Bende 3 gün önce kanal tedavisi oldum 26 haftalık hamileyim doktorum rapor yazdı uyuşturucu olarak ultracain DS kullanmak koşulu ile en hafif dozda iğne yapıldı bi sıkıntımız Yok dünya varmış dedim