Ultraslan40 Merhaba kızlar, 5+5 haftalık hamileyim bugün itibariyle yemek yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Daha önce hiç bir şey yoktu tiksinme dışında ama şimdi çok fenayım. Karnım doymadı ama yemek yiyemiyorum. Hem midem bulanıyor hem çok yanıyor. Bu normal mi? :(
Erham Ultraslan40 daha yolum çok başındasın 22 hafta hiç durmadan kustum haftada 3 yada 4 kere serum taktılar bulantı ilacını günde 2 kere içiyordum şimdiden kolay gelsin
Gizemmdenizz Ultraslan40 yanma erken olmuş canım benimde 27 haftalıkken başladı renne ilaç aldım doktor istedigın kadar içebilirsin dedi hemen kesiyo midedeki yanmayı
Senass Ultraslan40 canım 7 haftalık şuan inan 1 haftafır kusuyorum günde 7 kere sabah akşam acile bile gittim serum almaya bende ne yapacağımı bilmiyorum
Ultraslan40 Gamze895 amin çok teşekkür ederim. Süt gerçekten iyi geliyor ama biter bitmez tekrar başlıyor :(
Iremgokce Gamze895 süt iyi geliyormu sanki tatlı gibi geliyo bana şuan hep ekşi tuzlu yemek istiyorum ama iyi geliyorsa denediyseniz kullanıcam
Gamze895 30 haftalık olduk yine ağırıyo. Sahurdan sonra özellikle. Sahur da Peynir ekmek ve sütle bastırıyorum ağrısını. Yağlı ve salçalı yemeklerden uzak duruyorum işe yaradı iki gündür
Ultraslan40 Gamze895 Allah kabul etsin size. ben bide ilk üç ay diye tutmuyorum. Tutsam çok zorlanırım herhalde. Çubuk kraker az biraz iyi geliyor
Gamze895 Ultraslan40 evet canım haftanı görmemişim daha çok yenisin. 4. Aya kadar çektim ben Allah şifa versin inşaAllah
Tugcenur61 Bende 5 haftalığım yemek giyebiliyorum ama midem aşırı bulanıyo ve hemen acıkıyorum sonra çıkarıyorum 😒
Ultraslan40 Daha çok yolum var yani 😞😞 Ah ah.. onlar sağlıklı huzurlu olsun da gerisi mühim değil. Ağrılar gelip geçici. Bu şekilde teselli ediyorum artık😂😂
Fatmaykt Ultraslan40 normal canım bulantıların başlamış yeşil yapraklı sebzeler yemeye çalış baya toparladı onlar beni
Ultraslan40 Senass ah ah Allah yardımcın olsun benim bulantım var ama kusma yok çok şükür. Kussam daha kötü olurdum herhalde
Senass Ultraslan40 çok şükür canım aman dikkat et çubuk kraker gibi bastıracak şeyler ye ben inan boğazım yara oldu çıkartmaktan