Aesra Ozlemsvr evet aslında doğru söylüyorsunuz şimdi böyle diyoruz ama ilerisi var zor yetişir, peki sleepy ıslak mendilde şuan nerede indirim var güncel fiyatını falan bilmediğim için sordum
Ozlemsvr Aesra Canım google sleepy ıslak mendil yaz veya ıslak mendil yaz hangi marka ve hangi sitede ne indirim varsa çıkıyor... Ben geçen 24 paket aldım icin de 90 tane var. 112 tl verdim 😊
GamzeAkova Aesra bez olarak prima evet kimyasal icerigi fazla o yuzden molfix tercih edeceğim. Islak mendil ise baybmee alacagim ebebekten.. icerigi sadece su ve pamuk yeni dogan icin uygun.
AygyulSina Aesra evde iken su pamuk ile temizlemeni oneririm butun islak mendillerinde katki madesi var disarisi icin ise waterwippes kulana bilirsin en en temiz o cunku
Kelebek00 Aesra şimdiden almayın bence çünkü bazı ıslak mendiller bebeğin cildine iyi gelmiyor pişik yapıyor doğunca kullanırsınız memnun kalırsanız alırsınız bence
Esra12345 Aesra sleepy hariç hepsi güzel bence uni baby primanınkide çok iyi sleepy inanılmaz küçük mendil boyutu diğerlerinin yarısı kadar
Umaymoms Aesra ben prima aldım hassas ciltler için baby me aldım oğlum olacak pipiped hediyesi vardı birde dalin aldım suan için 20 paket stokladım ama temizleme pamuğunu ıslatıp temizlicem
Hllswm Aesra primanın kimyasal içermesi dışında ilk primayla baslarsan bez değiştremezsin canım alısınca hep prima kullanmak gerekiyomus pişik oluyomus yoksa
Karadutunannesi Aesra ilk oğluma 4 yaşına kadar unibaby yenidoğan kullandım atopik egzamalı vardı sürekli onu kullandık inanılmaz memnun kaldım şimdi de yine unibaby yenidoğan aldım👍🏻