Mucizemveben Herkese merhaba gebeliğimi yeni öğrendim daha önce bir bebeğimi kaybettim hafiften bir tedirginlik var ama verdiği mutlulukta bambaşka🤗 siz neler hissediyorsunuz ?
Melegimveben Mucizemveben Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😘🤗 bende ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı 4. haftada keseyi gördük 6+3 teykende kalp atışını duyduk ve bebeğimi gördük 😍 benim için mucizeydi çünkü hiç beklemiyordum bebeğimin olmasını ümidimi kesmiştim yani olmuyo diye çokta mutlu oldum şimdi bir sonraki buluşmamız için heyecanla bekliyorum 🙈 bu arada 7. haftadayız
Aslhnmstfa Hayırlı olsun hayırlısı ile kucağına almak nasip olur bende 5+3 günlük hamileyim çok güzel bş duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Mucizemveben Aslhnmstfa teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah. Rabbim sizinde bebeğinizi sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗
Mucizemveben KardelenAydogan evet gittim gerekli tahlillerimi yaptırdım haftaya tekrar gideceğim Allah’ın izniyle 🤗
Rabiaaa 11haftalik bebeğim allhim okadr güzel biseki Rabbim isteyen herkese bi muhteşem duyguyu ve bu mucizeviyi yastsin inşallah🙏
Mucizemveben Melegimveben çok teşekkürler ☺ sizin bebişinizde hayırlı olsun sizin geçtiğiniz aşamalar darısı bize inşallah kese görmek için hafta içi gidicez inşallah. Öyle beklenmedik mutluluklar çok iyi oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize♥
Melegimveben Mucizemveben İnşallah inşallah gerçekten çok farklı duygular 😍 haber bekliyorum bütünn iyi anılarınız için ❣ sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻 şimdi ikili test için bekliyoruz martta çağırdılar nasıl geçecek marta kadar diyorum 😂 her buluşmaya çok büyük heyecanla gidiyorsun😍😍👶🏻
Mucizemveben [bilinmeyen] Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😍☺ İsteyen herkese nasip olsun.
Yesimgirayvemucizemiz Merhaba bende 4 haftalık hamişim 5 gün önce öğrendim Rabbim miniklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏 ultrasonda kese gözükmed benim cuma günü inşallah görücez 🙏💕
Mucizemveben Yesimgirayvemucizemiz merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğiniz bende perşembe günü gidicem inşallah 😍☺
Dila Merhaba bende 2 gün önce öğrendim hala şoktayım 5 haftalık görünüyor , kan değerim 250 çıktı yarına randevu aldım sizce keseyi görebilir miyiz sizin değerleriniz nasıldı bu dönemde 🙏🏻
Mucizemveben Dila merhaba hayırlı olsun 🤗 keseyi görme kişiden kişiye değiştiği için ben ne söylesem doğru olmaz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Benim kan tahlili sonucum ilki 75 ikinci kez tekrarlanan 525ti haftaya Perşembe kese için gün verdi doktorum şuan için bu değere göre 4 haftalık görünüyor inşallah herşey yolunda gider hepimiz için 🤗
Nplda Dün test yaptım pozitif çıktı yarın doktor için randevu aldık çok heyecanlıyım 🙂 Bakalım hayırlısıyla güzel olur inşallah 🙏🏻
Mucizemveben Nplda Hayırlı olsun Mutluluğunuzu tahmin ediyorum benim içinde pazartesi gelmek bilmemişti geçen hafta 😅 Sağlıkla hayırla gelsin inşallah ♥
Nplda Mucizemveben gerçekten de öyle bir türlü saatler geçmiyor Mucizemveben gerçekten benim içinde şu anda öyle geçmiyor bir türlü saatler. Yarının olmasına sanki haftalar var 😀🙈
Mucizemveben Melegimveben amin 🙏🏻 Aynen yazarız inşallah 🤗 öyle gerçekten 😍😍😍 Testlerinizin temiz sağlıklı çıkması duamdır♥
Melegimveben Mucizemveben İnşallah iyi çıkar dualarını eksik etme bende bol bol ederim size önce kese sonra kalp atışı sonra ikili test sonrada cinsiyet inşallahh😍😍😍 ben kalp atışını duymaya gittiğimde kalp atışı vardı ama makineleri bozukmuş ben duyamadım 😭 olduğunu bilmekte bişey bide daha yenisin inşallah mide bulantısı çekmezsin çünkü ben şiddetli mide bulantısı için tahlil verdiğimde öğrendim hamile olduğumu hiçte beklemiyordum😂😂