Elwing6 Nagihantilbac ya uyguladim ama sanki cokta ileri gitmedi cikmadi ama insallah ise yarar..yanma oldu mu biraz ?
Nagihantilbac Elwing6 oluyo canım ama öyle hafif bi yanma oluyor neticede ilaç giriyo içeri. Gayet normal. Korkulacak bişey yok. Biraz uyku yapıyor bu arada. Bu da normal bişey. İlacın etkisi bu şekilde
bssra @buffy merhaba yorumlarınızı yeni gördüm de sizde ilk evlendiğinizde ağrılı bir birleşme yaşamışsınız şuan ne durumdasınız çünkü bende çok zor bir evlilik yaşıyorum bu konudan dolayı sizin yazdığınızı görünce hemen üye oldum süreçler konusunda belki yardımcı olursunuz diye :))
Krhnfato Ya banada doktorum dün yazdı baya zorladındım ittirdım vajinadan içeriye de sabah kalktm erimis krem şeklınde geri akıntı olmustu normal mı acaba ?
Stea Mixovul Fitil Kullananlar genelde olumlu yorumlari var ama genelde kullanı sonrasi yanma sizi oluyor
Cruzz Merhaba bayanlar yeni evliyim ve jinologa gittiğimde enfeksiyon kaptıgım söyleyip 3 fitil olan bir ilaç verdi kullandım 2 gün geçtikten sonra idrar yaparken beyaz bir akıntı geldik sebebini bilen varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
DHNEb gizempoyrazim Bende kullandım ama h8c bir faydası olmadı bana hatta koku var bir sure sonra tekrar başladı ne yapsam geçmedi sürekli çamaşır değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum ama nedense geçmiyor kendim bile tiksiniyorum akıntıda var