Zelnuray Arkadaşlar hepsi burdan yada n11 gitti gidiyordan bebek arabası alanlar yada başka türde alışveriş yapanlar var mı ben hiç yapmadım bebek arabası çok uygun buldım almal istiyorum yardımcı olur musunuz
Canoglumbenm Zelnuray ben bebek arabası daha almadım ama hepsiburadan nevresim takımı, ağız mendili, küvet seti vs. Gibi bebeğimin ürünlerini hep ordan aldım
Nalanktl Zelnuray Zelnuray ben tek bir parça bile çarşıdan pazardan almadım. Avm ye de gitmedim. Herşeyimi internetten aldım. Süt sağma pompasına kadar. Bebeğin kıyafetlerinden doona bebek arabasına bebek küvetine kadar herşeyi
Sinembuse Bende hep gitti gidiyordan aldım küvet seti göğüs pedi ağız bezi burun aspiratoru törpü tırnak makasi setini hepside aynı geldi gördüğüm gibi .
Zelnuray blackeagle ben hiç yapmadım ya ilk defa yaparım şansıma kırık çıkar eşimde kızar demiştim sana diye 😁😁
Sinembuse Zelnuray vallha canim zaten zaten o bebek arabaları pek ise yaramıyor bana herkez alma bi işine yaramicak dedi bende gittim benotadan aldım ki gerçekten öyle baston faha kullanışlı geliyor banada .
Sinembuse Zelnuray benim aldığım baston işlevi görüyor canim puseti var annemde olmasam atardım canim. Baya kullanışlı