Nalinnn 17 haftama girmek üzereydim dün kasıklarımda dayanılmaz ağrı olmaya başladı ve öğlen saat 4 gibi suyum patladı olayın şokunu atlatır atlatmaz hastaneye koştum bebeğim artık melek olmuş kalbi durmuştu akşam sekizde yatış yaptım üst üste suni sancılarla gece 4 de bebeğimi düşürdüm annesinin yakışıklısı Olucakmıştı ama melek oldu elleri ayakları kulakları tırnakları bile oluşmuştu ama tutunamadı annesine omunda hayat yolculuğu buraya kadarmış bugün taburcu oldum ve meleğimi toprağa verdik 🥺 sizinle yolculuğum buraya kadarmış rabbim cümlenizin yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ✋🙏🏻
BMA Nalinnn canim Rabbim sabir versin melek olmus sefaatcin olucak insaAllah senin Rabbim kucagini bos birakmaz insaAllah ondan geldik ve oma gidicez 😔❣
Haribo42 Nalinnn canim basin sag olsunnn 😔😔😔 allah sabir versin .. melegin cennette ins 🙁 ins en kksa zamanda yine hamile kalir ve saglikli bi sekilde dogurursunn uzule:( Arastirdilzrmi sebep neymis kan pihtilasmasi filanmi vardi
Ozge3747 Nalinnn Canım çok üzüldüm ne desem boş. Sebebi belli mi? Rahim ağzıyla alakalı bir sıkıntı mı?
Kubra9595 Nalinnn allahim bu yaziyi aglayarak okudum rabbim sabır versin basin saolsun ins rabbim sana yeni bir evlat nasip eder kendini üzme verende allah alanda buda bi sınav 😔
Nalinnn Haribo42 pıhtı falan yokmuş şuna neden olduğunu bilmiyoruz eşini patolojiye yolladık meleğime kıyamadım parçalatmakistemedim 20 gün sonra sonuçlar çıkacak
Haribo42 Nalinnn allah yardimcin olsun canim benim 😔😔😔 yazi kaderr demekki yasanmasi lazimmis .. 😔😔😔😔
zynp1512 Nalinnn Rabbimin imtihanı çok üzüldüm şuan şefaatçin olsun meleğin inşallah Rabbim sana tez vakitte hayırlı evlatlar versin canım benim 😔
Mervezngn Nalinnn basın sağolsun seni çok iyi anlıyorum 10 ay önce bende ölü Doğum yaptım 17 haftalık kalbi durmuş 21 hastalıkken anladık hemen o gün normal Doğum yaptım oglumu toprağa verdik evlat acısı cok zor biz görmedik kötü olıruz diye ama bi süre benim kafa gitti konuşmam bozuldu zamanla Yangını azaldı ama hala aklıma gelince ağlıyorum üzülme rabbim yine vericek bana verdi sanada versin inşallah. Ben hala mezarına gidemedim cesaretim yok inşallah kızımı sağlıcakla kucagıma alınca onunla beraber gidicez abisine
Hs20 Canimmm Allah sabir versin cennete yanina bekliyor insallah anne babasini sag salim bi daha olur insallah uzme dicem ama dayanmasi elvette ki zordur hayirlisi de canim
Nevo Nalinnn başın sağolsun canım meleğin seni cennetin kapısında bekliyor olucak rabbim tez kucağını doldursun tekrar yaşatmasın sabır versin
Bsyldrmdlk Nalinnn Rabbim yardımcınız olsun, sizlere sabır ihsan eylesin 😔 Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bir meleğiniz daha olur inşallah ❤️
HandeYavuz Canım Allah sabır versin ben de kasım 2017de 21 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım maalesef. Dayanmak zor evet ama Allah sabrını veriyor artık cennete bir meleğin var ve seni bekleyecek annem olmadan cennete girmem diyecek. Ben dini videolar ve alimlerin bu konudaki konuşmalarını okuyarak kendime gelmiştim sana da tavsiye ederim bende çok işe yaradı canım 🙏🏻 Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ❤️