1umutturyasamak Bugün evi komple temizledim yatağımın yerini değiştirdim hiç kulanmadığım gelin pike takımım vardı saten mürdüm rengi onu serdim balkonları yıkadım halıları komple kaldrdm silkeledim bi paket fasulye bi paket nohut haşladım dolaba kaldırdım Koltukları çektim arkalarını sildim süpürdüm banyo yaptım banyoyu temizledim uzandım sancı girdi ağlattı yarım saat sürdü geçti az önce yine başladı yine geçti şimdi vajinam ağrıyor kasığım falan ama şidetli değil ne yapmalıyım bekliyimmi gideyimmi cantamıda son kez kontrol ettm zemzem suyumla hurmamı koydum cantaya kendimi yorgun hisedyorum çok belimi ovaladıkça sancım artıyor acaba doğururmuyum bugece doğurmak için çömelip kalksammı yoksa kendi halinemi bıraksam sancmın gelmesinimi bekliyim bu arada karnım aşırı sertleşiyor
1umutturyasamak 1umutturyasamak taş gibi semsert karnım ağrıyan yerimde göğüslerimin altı böbreklerimin üstü genelde doğum sancısı ordan başlat derler ama doğrumu bilmiyorum
Zeynka 1umutturyasamak Eğer yarım saatte bir düzenli şekilde hissetmeye başlarsanız, hastaneyle olan mesafenizi de hesaba katarak gidebilirsiniz. Doğum öncesi anneler böyle enerji patlaması yaşıyormuş, sizde yaşamışsınız maşallah yapmadığınız iş kalmamış evde :) Hayırlısı olsun.
Anonimane_150 1umutturyasamak gün olarak aynıyız bende hala doğum yapamadım. Maşallah bir sürü şey yapmışssınız benim kayınvalidemde yanımda evi bile süpürmeme müsade etmiyor. bende yapıp yorulmak istiyorum ama :( açıklık dışında hiç bir belirtim hala yok. İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşuruz 🤲🏼
serdenli 1umutturyasamak sancı hakkında bi fikrim yok ama inşallah hayırlsyla doğum yaparsnz yalnız bi maşallah demeden geçemedim şu haftada şu kadar işi yapmak kolay olmasa gerek😊💪
1umutturyasamak nur1u gelip gidiyor başladımı başlamadımı onuda anlayamıyorumki ☹️Napsam gelsin diye bişeylermi yapsam acaba
SelimsMom Zamani gelmiş aslında ama yorgunluktan dolayı da yalancı sancı olabilir. Düzene girip sıklasmasini bekleyin
1umutturyasamak SelimsMom peki tesekkür ederm gelsin diye hareketmi yapsam acaba yoksa kendi gelmesinimi beklesem
1umutturyasamak Zeynka 🙂 Aslında yapmayacaktım ama evimin içi polen doldu hep hastane yakın çok şükür ama sancı gecti gbi 😞 Sadece ara ara gelip giden kasılmalarım var
Asibayan Bende 39+2 haftalıgım. Gece 2 den beri gelip giden sancılar var sabahta prceteye biraz kan geldi gece 2 den beri düzensiz arkalıklarla sancı cekiyorum bazen 10 dakika bazen bi bakıyorum 4 dakika da gelip gitmiş hala doktora da gitmedim
1umutturyasamak Asibayan anladım nişanın gelmiş git istersen bende vajinamda karnımın altında doluluk hisedyorum şuan
Betullnaz Asibayan Bir an önce gitmelisin bende 39+2 de doğum yaptım gece 4 te başladı sancıları 11 de nişanlım geldi gece 11 de sancılarım arttı ve gece 2:10 geçe doğurdum hakkında hayırlısı olsun Bi avazda doğurursun inşallah
1umutturyasamak Anonimane_150 sağol kuzum iş yapmasanda yürüyüş yapmaya calıs amin inşallah acıklığın nekadar benmki acıklığada bakmadı hala
Anonimane_150 1umutturyasamak 37 den beri açıklıgım devam ediyoe 37de 2cm di, 38 de 3 cm, 39 da 4 olmuştu 40da da 5 olur, 41 de 6 olurr böyle böyle devam edicez biz herhalde 😂😂😂😂 Denemediğim şey kalmadı ama yokk. Tez zamanda sağlıkla kavussak keşke 🤲🏼❤️
1umutturyasamak Anonimane_150 😂😂 kız ben onuda bilmiyorum varmı yokmu belim cok agryo aynen ya bebeğine hurma ile zemzem vermeyi düşünüyormusun
busratasci- Anonimane_150 kac haftalıksn cnm açılman iyi baya rahat olur dogumun ne güzel 39+2 yim dün 1 di haha :)
1umutturyasamak serdenli vallahi kuzum ben hep akiftim hamileliğimde 5 6 kilo aldım zaten şimdide kaynanamda sofrayı kaldırdım kalabalık bi sofra oda battı oturdum koca odayı gırgırladım yerleri oturarak sildim şuan belim ağrıyo bide aşırı ateş basıyo normal doğurmak istediğim için zor olsada yapıyorum rabbm hepmzn kalbne göre versin teşekkür ederm iyi dileklerin için ❤️
1umutturyasamak Anonimane_150 nerde oturuyosun istanbul ümraniyede falansan ben vereblrm sana bebeğe içirmen için banada hacdan geldi fazla yok yoksa kargo ile yollardm peygamber efendmzn yediği hurmadanda getrdiler onu ezip zemzeme batırıp vericem öyle derler agzına sürücem yani birazck cnm
Anonimane_150 1umutturyasamak ay canım antalyada yaşıyorum benn çok teşekkür ederim düşünmem yeterlii❤️🥰🥰🥰
Anonimane_150 1umutturyasamak ya canım birşey sorucam size çatı muayenesi yapılmadımı acıklıgınızın olup olmadıgını bilmiyorum dedinizde kafama takıldı. Bu haraketliliğe acıklıgınız illaki vardır😬😊😇