clmmmmm Kızlaaar git gide günüm yaklaştıkça iyice bi merak heyecan sarıyo bugun 8.günüm pazar günü tüp bebek sonucumu ögrencem anneler gününde🙈inşallah en güzel hediyemi alır o muhteşem ünvana kavuşurum👼🤰 Aslında bana kalsa çoktan kan için giderdim ama eşim izin vermiyo gününü bekleyelim diyoo😊 Belirtilerim var bugun hafif başım döndü adet olucakmış gibi sancım vardı iki gündür bende korkudan doktorumu arayıp sordum inşallah bunlar tuttugunun belirtisi gebeliktede ilk haftalarda yaşanır adet sancısı dedi rahatladım☺ Rabbim inşallah nasip eder pozitif haberinide burdan duyurrum bende minigimi👼
gursoyfatma clmmmmm inşallah tutmuştur canım benim inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş sana ve senin gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma rabbim tez zamanda Bebek haberini almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayguns clmmmmm inşallah tutmuştur canım 😇 içini ferah tut gerçekten de hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyor hemen adet olacağım diye düşünme iyi düşün iyi şeyler olacak inşallah 😇😇
clmmmmm Tugce1803 yaa inşallah canım 😍istemsizce artık gülüyorum karnımla konuşuyorum rabbim nasip etmiştir inşallah.
clmmmmm Ayguns inşallah canım doktorla konuştuktan sonra rahatladım canım yoksa her lavaboya gittigimde korkuyodum😓rabbim inşallah nasip etmiştir bu mübarek ayda alırım güzel haberimi👼😍
clmmmmm Cemremin gaz sıkıntım bugun başladı canım 😊onun dişında bel agrım oluyo hafif hafif çok uzun sürmüyo ama... ve adetin ilk günki sancısı gibi kasıklarım agrıdı iki gündür igne gibi bişey battı😊 inşallah vardır. şuandada bel agrım var hala
Cemremin clmmmmm inşallah tutma belirtileridir bunlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bu belirtiler bende oldu😊
Mucizem4 clmmmmm canım inşallah tutmuştur bebişin benim de belirtilerim öyleydi bugun 16. Gün beta hcg 1000 çıktı 2 gün sonra kese için gidicez inşallah 🙏🙈
clmmmmm Mucizem4 amin canm inşallah😍evet gördüm senn postunuda rabbim saglıkla size bagışlasın inşallah