Kaderskmen BMA bu aylarda olabilir dedi benim biraz sorunlu bir gebeligim var. 3 gün sonra birdaha gidicez. Gelince konuşuruz dedi .
Selvidaglar Minnosaile valla benim 26+4 te 1.001 gramdı ve doktorum kilosu yaklaşık 1 hafta onden gidiyor demişti
0909esra Selvidaglar en son gittiğimizde 32+0 dık o zaman doktorumuz 1700-1800 gr dedi kuzucum bakalım bir sonraki randevumuz önümüzdeki pazartesi bizi neler bekliyor 🥰
AselAlaraa Deletedmom133 aynn öyle bnce çok çok zayıf olmadıktn sonra yani haftadıyla uyumlu olsn ytr nırml doğumu zorlştrr çünkü
Deletedmom133 AselAlaraa kesinlikle benimki şuan biraz iriymiş öyle dedi doktor bende cevizi kaşarı azalttım biraz normal gitsin istiyorum sağlıklı olsun yeter sonrası zaten annesi aldırır ona kilosunu 😍😍😍😍😀
Moonsherose87 Benimde bugün 33+4 de kontrolümüz vardı 2050 kg 43 cm haftasıyla uyumlu dedi de durağan giden kilombiranda artmaya başladı şokumm😳
Fatmautku Merhaba ben 26 haftamdayım bebeğim 885 gr 1 hafta geri dedi ama bir sıkıntı yok dedi ben bu kiloları görünce üzüldüm şuan maşallah kuzulara