Pinars Merhaba doktorum 2 li testin süresini kaçırdığımı çok önemli olmadığını 3 hafta sonra 4 lüyü yapacağımızı söyledi ama aklımda deli sorular... gerçekten problem teşkil etmiyor mu bu durum
GozdeCemre Pinars canım 4 lü tarama testi ikiliden ve üçlüden daha kapsamlı demişti doktorum ikili de iki kromozoma bakarken 4 lüde 4 taneye birden bakılıyor 4 lü daha önemli demişti ama ikili ve üçlüyü yaptırırsan gerek yok demişti
birdirbir En güvenlisi 2 li test diyorlar ama kaçırdıysan yapacak bişey yok. Doktorun doğru söylemiş.
Pinars Fasulyemmm ek yapılan birşey sanırım daha önce duymadım doktorda bahsetmedi ama araştıracağım teşekkürler
GozdeCemre ilaydaaaa123 benim 4 lü 19. Haftada yapıldı canım 11 14 arası ikili 15 17 18 arası da üçlü test diye biliyorum
Hllswm Fasulyemmm evet cnm anne kanından bakılıyor fetal dna testi ama ücretli 2500le 3500tl arası değişiyor alınan kan yurtdısına gönderiliyor sonuclar 10 günde cıkıyor
GozdeCemre ilaydaaaa123 devlette 4 lü yapılmıyor diye biliyorum ama şehirden şehire değişiyordur belki cabım ikili ve üçlü ücretsiz