NimetDilmen Bu saçma sözü tek benmi duydum acaba? 7 aylık doqan bebek yaşarmış 8 aylık doqan bebek yasamaz ölürmüş. Mantıklı düşününce her 1 qün gelişimi icin daha iyi deqil mi? Bilen yaşayan duyan varsa anlatabilir mi?
[silindi] NimetDilmen Bende çok duydum bunu. Allahtan başka kimse bilemez boşveriyorum böyle saçma sapan hurafeleri 🙄
Nurtenn95 NimetDilmen teyzemin gelini 8 aylık doğum yaptı gününü tamamlayana kadar küvezde kaldı bebeği şuan maşallah kızında hiç bişey yok okula bile gidiyo kızı
anapanda12 Anlamsız? 8 ayda çocuk daha gelişmiştir 7.aydakinin de nasibi varsa yaşar bunlar nasip kısmet meselesi aya güne bakmaz ki, ayrıca 5 aylık doğup yaşayanları da duyduk..
NimetDilmen anapanda12 Bende cok sacma buldum. 1 qün qec doqması bile kâr bizim icin die dsunuorum ama bu söylenti çok olduqundan m.ettm sordm
Ayzz İkizlerin hemen hemen hepsi 8 aylık doğuyor anlam veremiyorum gerçekten ömür bicilmisse 5 aylık da yaşar 8 aylık da bence
NimetDilmen Ayzz Bende böyle dsunuorm ALLAH ne yazdysa o. 5 aylık yasamaz diye biliyoruz ama bi bebek 5 aylık doqmus ve yaşamış
Sermin62 Bunu soylemelerinin nedeni 7.ayda gelisimi tamamlayip 8.ayda gelisimine baslamasi gibi biseymis galiba ..
Momma Şu an için saçma gelse de kulağınıza, bebek gelişiminde kritik dönemler var. Bu bilgi eskiye ait, ciğer geliştirici iğneler, küvezler olmadan önce 8 aylık bebek ciğer gelişimini tamamlayamadığı için yaşayamıyormuş. Günümüz için tabi geçerli değil çok şükür.😊
NimetDilmen Momma 7 aylık bebek qelisimini tamamliyosa 8 aylık daha iyi tamamlamıyo mu? Benim anlamadm bu