Sad3c3m AselAlaraa ayşe öner almıştım ama dergi gibi reklamlardan oluşan bi kitap pek yararını göremedim. Doğumdan itibaren montessori, korkma iyi bir annesin, emiyor mu ?, başlarım şimdi anneliğe bu zamana kadar bunları okudum beğendimde canım
AselAlaraa Sad3c3m o kitabı bnde gördm hm 70 tl civarıydı hemde içine baktığmda büyük büyük yazılar vs dergi gibi katılıyrm ve hepsi nette açıkca var
AselAlaraa Arzymn ya şöyle hem sıkılmayacağım hemde bilgiler edineceğim kitap arıyorm yok bazılar var 80 tl falan veremem yani 50 falan olsa neyse de
Yprkk AselAlaraa canım Ayşe Öner’in hamilelik Doğum ve bebek bakımı kitabı var . Hamilelik dönemi ve sonrasını kapsıyo beslenme egzersiz bebek odası Doğum sonrası her türlü Bilgi var . Hamileliğimi öğrenir öğrenmez almıştım 😁
AselAlaraa Yprkk cnm onu konıştuk hatta bu postta bnde görmüştm kitapmıda ilk haftalarımda ama gerçtn pek faydalı göremedim aynıdı nette var ha gene alacağımz kştplardaki herşey bar nette ama o dergi tadında saha çok bn öyle bişi istemyrm ama tşk genede ☺️☺️☺️🤗