Kabarik Selam kizlar artik son zamanlarim Vucudum cok sismeye basladi ellerim Ayaklarim davul oldu. Bitane doktor arkadasim var su son gunlerde uzumu kaynatti sicak sicak cay gibi icirdi baya faydasini gordum, ayrica tansiyonumda dusuk 9-6 larda falan cikiyordu hem tansiyonumu dengeledi hem odeme fayfasi oldu. Hepinize tavsiye ediyorum👏👏
Mel0s Kabarik ne uzumu kaynatti canim anlayamadm benmd cok odem var neyaprsam yapim gtmio 33 haftaya grdm bend ama ne kaynattigini anlayamadim?
Kabarik Mel0s ya bildigimiz kuru uzum varya sari sari.marketten aldi tencereye koydu suyla kaynatti suyunu icirdi sicak Sicak. Baya iyi geldi deneyin bence. Ben simdi 35+4 um iyce arti odem. Gunde bi bardak Icin bence.uzumun bi zarari uokki
Kabarik Semisko ben bi zararini gormedim 32. Haftadan beri sistikce iciyorum birde ben. Cok serum yiyorm erken gebelik riskinden dolayi elim ayagim nasi sisiuor Gorseniz. Hastane donusu mutlaka iciyorm Rahatlatiyor
Kabarik Cankusssssss kuru uzum Varya normal Uzum Suyu degil. Kuru uzumu uzerine su koydu kaynatti suyunu icirdi. Ama Icinde seker falan hic bisey yok sadece kuru uzum.
Semisko Kabarik bende çok şişim ayakkabılar ayağıma olmuyor yere oturamıyorım hiç rahatım yok. Denesem mi bilemedim şişlik iniyor mu
Kabarik Semisko zararli bisey degilki deneyin tabiki. Alti ustu uuzm :) ben odem Oldukca iki gun ust uste iciyorm sifira sifir olmuyo tabiki ama baya indirdi sislerimi.