Ipek34 Kızlar ben dün oldum ilk dozu. Dün gene iyiyim Gece başladı ağrı . Ama şu an artik kolumu hareket ettiremiyorum ağrıdan:( buzla zor oturuyorum Böyle olan oldu mu
Saratln Ipek34 geçer canım aşı sonuçta.. bende olmadı ama şükür..😊 kaldırınca ağrıyordu biraz sadece..
Nursemom0857 Ipek34 olur canım. Hatta dirseğine kadar şişip, kızarır bile. Soğuk uygulamak rahatlatır. Gece de üstüne yatmamaya çalış.
Tiredmother Ipek34 2 hafta çektim ağır şekilde 🤦🏻♀️ Üstüne yazmamaya çalış canm başka yapılacak bi şey yok yavaş yavaş kendiliğinden geçmesini bekliceksn
nur_123 Cok normal canım bır hafta ustune yatamamıştım ben ne yapsan gecmıyor yanı bı hafta kadar cekersın sonra gecıyorr
Ozlemyy Ipek34 ilk dozda ağrı oluyor,bir pamuğa soğuk kolonya ile kompress iyi geliyor,2.dozumda hiç ağrım olmadı.
Sis Ipek34 ilk dozda hicbsy hissetmemiştm hicbsy olmamıstı bana ama 2. Dozda bu dediklerinzi yaşadım 🤦♀️
Merius Ipek34 normal yarın biraz daha ağrıyacak sonra geçiyor ben gebelikten önce başlamıştım ama 2. Doz için acele etmedim o arada da hamile kaldım bi kaç hafta sonra olcam bende
Elif7781 Ipek34 sabah oldum bende 3 gün agri yapıyor ama tabi kişiden kişiye de değişebilir kolum suan benim değil başkasının sanki 🤦🏻♀️
Semuss Bende bugün ilk dozunu oldum karnına iki Dİr bi agrı saplanıyor değişik bi agrı neden acaba 😲 kolumda çok fena 😤
AselAlaraa Ipek34 bn biirnci dozunu oldm inşAllah cumada ikinci dozunu olcam ilk gün ağrı olmadı iki üç ağrıdı üstüne yatamadm sonra geçti cnm