Nazli744 Merhaba kızlar doğuma bi hafta var hala göğüslerim bi avuç bile değil ben nasıl emzircem bu şekilde başına böyle bişey gelen var mı doğumdan sonramı büyüyecek
Birprensesinannesii Nazli744 valla benimkide büyümedi bide yumuşadı hala 85 beden giyiyorum haliyle bide sarkiyor çok sinir bozucu ama süt büyüklüğü küçüklüğe bağlı değil güzel beslendiysen gelir sütun
Mlssa Nazli744 Canım ben de eskiden öyle zannederdim ama olay büyüklükte değil sanırım..Kuzenimin çokçok küçük ama maşallah sütü gayet iyi geliyor
Mayasey Nazli744 önemli olan göğüs ucu dışarda olsun. Büyük küçük hiç önemli değil emzirme ve süt gelme açısından..
Nursemom0857 Nazli744 kuzum göğüs büyüklüğünün pek bir önemi yok. Önemli olan sütünün yeterli miktarda gelmesi. Bunun için de doğumdan sonra bol su içip, sık sık emzirmen gerekiyor. Sen emzirmeye odaklan. Boşver memintoların tombikto olmayıversin 😊😊😊
Nursemom0857 Nazli744 hastanede göğüs ucunu nasıl çıkartacağını sana gösterecekler. Ki bebek emdikçe göğüs uçları kalıcı olarak büyüyor. Bu kadar sıkma canını. Sağlıkla sıhhatle bir doğsunlar da 🙄🙄
Yogurtlupilav Nazli744 hiiiiiiç üzülme gerçekten, göğüsleri benden çok küçük arkadaşlarım gürül gürül emziriyorlar. Büyüklükle hiç alakası yok bu durumun..