Kivanclimerve Ozustaseyma istifalarini vermisler fakat hastane yeni doktor gelmeden yollamiyormus sanrm yerine doktor gelince gececeklermis insallaj
tunayalin Cagsuda bayan dr olarak ben sadece ayse hanim var biliyordum ? Baska bayan dr varmiki. Bide ben dogumada ayni dr girsin istiyorum ama. Sanirim oyle girmiyomus kim varsa o giriyo soguma galiba
Kivanclimerve tunayalin Duzce cagsuda suan sadece Ayse hanim var ama Zeynep Ucar gelcekmis Bolu cagsuda Arzu hanim var..sezeryan olursan doktorun kimse o giriyor
Safiy__E Bende devlete gidiyordum ve ne hikmetse iyi doktorlar barinmak istemiyor Düzce'de. Zeynep hanim var mart ayinda cagsuya geciyor esiyle birlikte ve kadin cok guleryuzlu hakkinda da hep iyi yorumlar duydum. Bakalim artik bende Zeynep hanima gidecegim.
Serife78 Merhabalar düzceye yeni taşındım kadın doğum uzmanlarını araştırıyorum tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor ismi verebilir misiniz devlet veya özel Farketmez ama bayan olmasını tercih ediyorum teşekkürler
Sedcann Serife78 merhaba alper başbuğa gidiyorum bende düzce tıpta eşi var bayan olarak memnun çoğu kişi tercih edebilirsiniz derya başbuğ özelde ama
Aynurhalil Bayan önereceğim yok ama çağsuda şükrü alan iyi bir doktor alakalı önerebilirim diğer derya ve ayşe hanıma gittim memnun kalmadım ama herkese farklı gelebilir sizin kararınız .☺️
Sevgiyurt Biz de düzce ye yeni taşındık dr önerisi 6. Ayımdayım Aynurhalil siz neden memnun kalmadınız Aynurhalil
Brcpk Sevdaengin canım devlette ki burcu doktordan memnun Musun ? Genç ve tecrübesiz diye duydum bende bir kere gittim . Ayrıca kaç haftalıksın ?
Sevdaengin Brcpk ben şuan 20+2 yim ben memnun kaldım bak bu bacağı kolu kafası diye açıklayarak anlatıyor rahat konuşabiliyorum, sıcak geldi bana ikinci gittik ikisindede bi sorun olmadı ☺️