Sibel1993 Merhaba arkadaşlar 6 hafta 5 günlük hamileyim, 4’cü haftamda ögrendim gebelıgımi dusuk tehlıkem vardı progestan iğne fitil kullanıyorum, 6haftamda gittimse ise kesem çok güzel bir şekıl almıştı ama malesef ki boş gebelık oldugunu söyledi doktor,testler istedi onları da yaptırdıktan sonra muhtemelen kürtaj dedi bugün ıcın bende yarın başka bir hastaneye gidicem inşallah ama genellıkle internetten baktığım geç döllenme olabılır Bebek kendini göstermemiş olabılır dıyorlar. Başına böyle bısey gelen varmı bayanlar? Bol bol dua beklıyorum sizden inşallah 🙏
MerveDC Sibel1993 bencede hiç acele etme benimde 6 haftalık gözkmemşti ama doktrm hiç öyle demedi bekle iki hafta snra gel demişti 8. Haftada bebeği gördü canm bence iki üç hafta kesin bekle
Sibel1993 MerveDC bende keseyi gördü ama içi boş dedi Bebek olmusmamıs dedi hemen nasıl söyledi bende anlamadım buyuzden doktorumu degıstırdım yarın sonuçları cıkıcak inşallah TEk umudum güzel haberler inşallah 🙏
Arzu29 Kızlar bende boş gebelik geçirdim Doktorum direk anlamıştı kan değerlerinden daha sonra kendiliğinden düşmüştü 😒 ama kandaki sonuçlara göre konuşmuştu