Neslihan22 Fatsii hadi gozunuz aydin beklenen dogum tarihi aramizda bir gun var bende 5+2 de gordum sukur 6+2 de kalp.atisina cagirdi
Fnihal Bibebe olabilir doktordan doktora değişiyor demekki . 5cm benimki . Sen nerde yaşıyorsun doktor farkı belki
Elmalikurabiye Tugbaern bende ayni duyguyu yasadim. Ayrica kiz kardesim de hamile 5 haftalik. Onu dusunerek girdim postun icine. Cok guzel zamanlar :)
Tugbaern Elmalikurabiye kesinlikle öyle cnm kardeşinede hayırlı olsun rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤩
Iremgokce Gulferg içimde ilk günden beri kız var ama o kadar nazlıki beni bir haftadır yataktan kaldırmıyor😔
MerveUmt Merhaba kızlar Benimde Sat 1 Nisan 26 günde bir oluyordum şuan 5+5 günlüğüz🐣 İlk 4+5 de 3 mm olarak karından gördük keseyi dünde 8.8 mm olmuştuk çok şükür 10 gün sonrada kalp atışı için gelirsin dedi doktorumuz
Smyrveilkgozagrisi Bizim de 8 ocak 🤗 sat 3 nisan 🙂 perşembe günü doktora gittik kese göründü daha 1.11 mm kıyamam yaa 🥰
akrky Smyrveilkgozagrisi yaaa ne kadar çok 8 ocak doğumlu bebek var tabii hesaplara göre giderse benim bebeğim de 8 ocak doğacak 🥰😍 Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin