Neslihan22 Tazeanne0134 bana doktorum 11+4 belli degil demisti ama erkek ise sizin bebeginiz bazen 11 de belli oluyor cogu kisinin
Cileginannesi Selam kızlar kısmet olursa ben de ınsallah ocak annesı olucam. En son adet tarıhım 25 nisan. Son ıkı gune kadar mide bulantım yoktu. Ama hem sabah hem akşam midem kalkıyo ve sarı acı su kusuyorum sonra midem çok rahatlıyo. Midem bulanmıyo dıye nasıl da mutluydum ama yıne mutluyum normal belırtıler sonucta
ozgeoksuz Merhaba herkese, kısmet olursa bende Ocakta bebeğimi kucağıma alacağım. SAT 12 nisan. Şu an tam 15+0 dayım. Haftaya kontrolüm var cinsiyeti öğreneceğimi düşünüyorum. Sizce de kesin öğrenebilir miyim 16. Haftanın içinde?
Hzl-arn07 ozgeoksuz genellikle öğreniliyor canım ama sırtı dönük be az hareket eden bir bebekse göatermeyebilir çikolata ye girmeden önce doktora ☺️ Benm oğlum 6. Ayda gösterdi şimdi hamileyim 13 haftalıkken kızım gösterdi bende şuan 15+5 im Allahn izniyle 💕🤲🏻
ozgeoksuz Hzl-arn07 ben en son 12. Haftada kontrole gitmiştim. O zaman bile karnımda zıplıyordu benim minik. İnanamadım ultrason görüntüsüne vallahi. Sırt üstü defalarca zıpladı. Çikolata yediğim hali düşünemiyorum 😀 bu sefer de hareketlilikten bacağını kapatırsa 🙈
Duygu19031903 Bende 15+1 kızlar. Erkek 14. Haftada gösterdi. Sadece ikili test yaptırdım. Diğerleri falan ne zaman benim bilgim yok doktora da sormayı unuttum
Mavibulut0 Duygu19031903 benimki de erkek 😍 ben de ikili test yaptırdım sonuç güzel çıktı doktorum üçlü teste gerek yok dedi ikili testte riskli çıkarsa üçlü istiyolarmış
Hzl-arn07 ozgeoksuz Oda senin şansın ama genelde öğreniliyor kuzucm ya hareket ettikçe benmde bu çok hareketli doktor kalp atışını alırken bile sürekli hareket ediyor bozuluyor usg 😂 haberlerini bekliyoruz🤲🏻
ozgeoksuz Hzl-arn07 yine de önerini dikkate alıp çikolata yiyeceğim 😊 haftaya öğrendiğimde hemen size de yazıcam çok heyecanlıyım 🤗
ipekveannesi Neslihan22 14+3 ama benziyo dedi yalnızca umarım değişmez sonradan aslında rüyamda hep erkek bebek gördüm şaşırdım kız deyince olsun gelsin prensesim 😍 sen ne zaman öğrendin