Nghngokmen Gulgulhan34 günde 2 mi valla mi bana icirtmiyolar ya doktora sormadim da cevremdekiler icmeme izin vermiyorlar 🙄🙄🙄
Eminekacarkurt Fyztsnoglu seninlr ayni duyguyu yaşıyorum bende 22.haftalikken erksn doğum yaptim. Allah insallah tekrr nasip eder. Tekrr hamilemisiniz siz
Fyztsnoglu Eminekacarkurt evet canım 26 haftalık hamileyim ikiz bekliyorum 🙏🏻 İnşallah sağ Salim gelirler 🙏🏻 Darısı başına inşallah 🙏🏻♥️
Gulgulhan34 Fyztsnoglu Kanaman olunca kasılman olunca ağrın artınca doktora gittin ya canım... doktor ne dedi ne yaptı? ilaç tedavisi uyguladı mı nasıl bir açıklama yaptı ameliyattan kaç gün sonra bu olayı yaşadın
Fyztsnoglu Gulgulhan34 Canım benim servikal yetmezlik durumum var. 5cm açılmayla gitmiştim maalesef yapılacak birşey kalmamıştı. Normal Doğum yaptım ve bebek sadece 2 saat yaşadı. Bu gebeliğimde Rahime dikiş atıldı ani açılma tekrarlanmasın diye.
Gulgulhan34 Fyztsnoglu Amaliyattan kaç gün devam etti ağirın sızın. Dikişin acısını ne kadar zamanda geçtiğini hissettin kanamaların olduğumu canım?
Fyztsnoglu Gulgulhan34 Valla ilk gün biraz sızladı kanamam çok hafif geldi 1. Gün sonra kesildi. Çok şükür ağrım sızım olmadı benim ☺️
Pinksmile Ttoprak merhaba nasılsınız. Bende serklaj oldum. Siz kaçıncı haftanızda doğum yaptınız. Nelere dikkat ettiniz. Paylaşırsanız çok sevinirim