d190516 EmrEmine 24+4 te 885 gram 35 cmdi oğluşum 🙈şimdi 27+2 yiz pazartesi yani 28 haftalıkken kontrolümüz var 😊
Sevdaninmucizesi EmrEmine 24 hafta da 800mgr 30 cm Di 6 gün sonra 29+2 de kontrol gideceğim bakalım son durumu bende merak ediyorum 😍
Nermin 23 haftalikken 627 grm 30 cmdi simdi 25 haftamiz bitmek uzere iki hafta sonra kontrolm baklm ne duruma geldik ama benniyive zorlanmaya başladım oturunca sırtım agriyo Çalışıyorum da sürekli ayakta duruncada bacaklarım fena daha var allahm sağ salimnkavustursun bize bebeklerimizi
OzgeDgnp Suan 25+6 yız. 21+2 de doktor kontrolüm vardı 540gr 28 cm boyu suan 1 kilo olöustur diye düsünüyorum 😇
Yaz_08 Kizlar bence kimse bebegim neden gelismiyo zayif diye dusunmesin yani kimseninkiyle karsilastirma yapmasin sonra kafaya takiyoruz doktorunuz size bir sorun oldugunda zaten bahseder her bebegin gelisimi ayri ve kimse kimsenin bebegiyle karsilastirmasin bence sonucta ayni kiloda ve yasta hamile kalan ve ayni haftada olan ama.bebeginin kilosu boyu farkli olan anneler var bu gelisim geriliği ya da kotu bisey olduğu anlamına gelmez kafaniza takmayin ilerleyen haftalarda birden de alabiilir bebis kiloyu